Noul BlackBerry Bold 9900, in oferta Orange

Data: 6/09/2011 | Autor: .

Orange a lansat pe piata romaneasca modelul BlackBerry Bold 9900, cel mai subtire BlackBerry din gama (10,5mm) si primul Bold care ofera experienta touchscreen. Telefonul va fi gasit in magazine din 19 septembrie, la preturi care pornesc de la 299 euro (TVA inclus).

Noul model, lansat la nivel international luna trecut, vine cu un display imbunatatit, touchscreen capacitiv, de 2,8″, cel mai puternic processor din gama BlackBerry, Qualcomm la 1,2 GHz, o memorie interna de 8GB ce poate fi extinsa la 32 GB prin microSD, si o memorie video dedicata care face experienta vizuala si de joc mult mai fluida. In plus, beneficiaza de o noua camera video de 5 MP, ce filmeaza la 720p HD.

 

La capitolul dotari, telefonul mai include accelerometru, busola digitala si senzor de proximitate care permit accesarea aplicatiilor de Augmented Reality, GPS / aGPS incorporate, Dual-Band Wi-Fi® – 802.11 2.4 GHz b/g/n and 5 GHz a/n, Bluetooth® 2.1+ suport EDR.

In plus, noul Bold a fost conceput cu suport pentru NFC (Near Filed Communication), tehnologie care permite functionalitati avansate, precum conectarea la accesorii cu NFC sau citirea etichetelor SmartPosters fara a accesa alte aplicatii dedicate.

Telefonul ruleaza noul sistem de operare OS 7. Acesta propune o grafica ceva mai simpla si un browser Webkit multitouch, aceeasi tehnologie ca cea din spatele browser-ului Safari de pe iPhone OS. Browserul suporta HTML5, dispune de functii zoom si scroling, si este cu 40% mai rapid decat cel cu care era dotat primul model Torch.

In noua versiune de soft, pictogramele, animatiile si tranzitiile au fost imbunatatite pentru a se apropia cat mai mult de programele rivalilor de la Apple cu iOS, Google cu al sau Android si Microsoft cu Windows Phone 7.

Incepand cu 6 septembrie, clientii Orangevor putea initia comenzi in magazinul online www.orange.ro . Acestea vor fi procesate incepand cu 16 septembrie pentru clientii business, urmand ca telefonul sa fie disponibil in magazineleOrange din 19 septembrie.

BlackBerry® Bold™ 9900 este disponibil la Orange incepand de la 299 euro (TVA inclus). Oferta este valabila impreuna cu un abonament nou Pantera 20 pe doi ani si optiunea BlackBerry 15 ce include un trafic de 500 MB/luna.