Noul Google Chromecast, la vânzare, din greșeală, în BestBuy

Data: 2/10/2018 | Autor: .

Noul Google Chromecast, la vânzare, din greșeală, în BestBuyCea de-a treia generație a dongle-ului Google Chromecast urmează să fie lansată pe 9 octombrie, împreună cu Google Pixel 3 și Google Pixel 3 XL. Interesant este că produsul a ajuns deja în magazinele din SUA, dovadă imaginile apărute pe Reddit, relatează GadgetReport.ro

Un american povestește că a fost într-un magazin BestBuy cu intenția de a cumpăra un Chromecast și că a descoperit, cu surprindere, că la vânzare exista deja a treia generație.

A mers cu produsul la casă și, când vânzătorul a vrut să-i scaneze prețul, nu l-a găsit în sistem și și-a dat seama de problemă.  L-a cumpărat, în cele din urmă, la prețul de 35 de dolari însă, când a ajuns acasă, și-a dat seama că nu îl poate folosi, pentru că îi cere un update care nu este încă disponibil.

Între timp, tot stocul de Google Chromecast – Generația 3 din BestBuy a fost retras de la vânzare.

Față de generația a doua, noul Chromecast este mai subțire, are un design mai glossy și logo-ul ,,G’’.

Dongle-ul cu nume de cod NC2-6A5 are, în continuare, microUSB și conectorul HDMI magnetic.

La interior, Google a dotat Chromecast-ul cu emițătoare îmbunătățite pentru Bluetooth și Wi-Fi.

Potrivit unor surse neoficiale, noul Google Chromecast va fi lansat la același preț ca și generațiile anterioare, de 35 de dolari.

Dacă vă doriți un astfel de gadget, care transformă practic orice televizor într-unul inteligent, conectat la internet, urmăriți review-urile la generațiile anterioare, disponibile mai jos. Trebuie să știți că și generațiile 1 și 2, dar și Chromecast Ultra, sunt excelente pentru streamingul online.

 

Chromecast, un gadget excelent! Cum poţi transforma un televizor obişnuit în smart TV cu 189 lei

Review Google Chromecast 2. Cum vezi filme si seriale pe televizor, chiar dacă nu e smart TV