Review Google Chromecast 2. Cum vezi filme si seriale pe televizor, chiar dacă nu e smart TV

Review Google Chromecast 2. Cum vezi filme si seriale pe televizor, chiar dacă nu e smart TV

Dacă vrei să vezi filme şi seriale de pe internet pe televizor, nu îţi trebuie neapărat un smart TV. Cu un Google Chromecast 2 şi un router wireless, ai rezolvat problema şi, în plus, o să te coste numai 200 de lei! 

GadgetReport.ro vă prezintă a doua generaţie a gadgetului Chromecast, care transformă orice televizor într-unul inteligent, capabil să redea informaţiile, filmele şi jocurile de pe internet.

Google Chromecast 2 vine cu un design cu o formă ce imită pucul de hochei, menită să optimizeze semnalul de wi-fi.

În ceea ce priveşte dotările tehnice, gadgetul oferă o conexiune 802.11ac Wi-Fi, care permite transferul de date pe benzile 2.4GHz/5GHz, până la 900 Mbps. Asta în condiţiile în care prima generaţie a fost dotată cu standardul 802.11b/g/n, cu viteze de până la 300 Mbps.

Standardul AC permite, astfel, încărcarea clipurilor video FullHD mult mai repede şi conectarea mai multor dispozitive la televizor. Atenţie, însă, trebuie ca şi routerul vostru wi-fi să suporte standardul AC.

Gadgetul are şi o antenă mai bună, „triple-adaptive”, care optimizează puterea şi calitatea semnalului de internet şi permite derularea mai rapidă a continutului multimedia pe televizor.

În plus, gadgetul dispune de funcţia „Fast Play”, care oferă conectivitate mai rapidă la sursele de redare.

Google Chromecast 2 este vândut în culorile Black, Coral si Lemonade. Îl puteţi cumpăra de AICI la pretul de 199 lei.

Toate detaliile despre Chromecast 2 le aflaţi din review-ul video GadgetReport.ro de mai jos.