Noul Google Maps prezintă limitele de viteză și radarele fixe

Data: 21/01/2019 | Autor: .

După doi ani de teste, Google a lansat, în sfârșit, o nouă versiune Google Maps, care include, în premieră, informații privind limitele de viteză de pe anumite porțiuni de drum. Opțiunea va ajuta șoferii să își adapteze viteza la condițiile de drum și să evite, astfel, amenzile rutiere, relatează GadgetReport.ro

Noul Google Maps, disponibil într-o primă fază în Statele Unite, Marea Britanie și Danemarca, permite utilizatorilor să afle care sunt limitele de viteză legale pe drumurile pe care le parcurg și unde sunt amplasate radarele fixe ale Poliției.

Această ultimă funcție este limitată, în prezent, pentru utilizatorii care parcurg străzile din Statele Unite, Marea Britanie, Australia, Rusia, Brazilia, Mexic, Canada, India și Indonezia.

Noua versiune Google Maps, ce poate fi descărcată gratuit pentru Android și iOS, urmează să fie disponibilă, în etape, la nivel internațional, inclusiv în România.

Cum la noi nu există radare fixe, cel mai probabil Google Maps va prezenta doar limitele de viteză de pe autostrăzi, drumuri naționale și celelalte categorii de drumuri.

Noua variantă a aplicației Google Maps va veni printr-un update. Pentru a descărca cea mai nouă versiune, accesați Google Play pentru Android sau App Store pe iOS.