Google Trips: Cum beneficiezi de reduceri în vacanțe și călătorii

Data: 23/01/2019 | Autor: .

Google Trips: Cum beneficiezi de reduceri în vacanțe și călătoriiGoogle Trips este un instrument excelent pentru călătorii și vacanțe. Dincolo de prezentarea zborurilor, a rezervărilor hoteliere și a informațiilor practice despre țara/ orașul în care aveți de gând să mergeți, Google Trips include și o facilitate care vă poate salva destul de mulți bani în timp ce călătoriți: o consistentă rubrică de reduceri, relatează GadgetReport.ro

Aplicația Google Trips este disponibilă gratuit atât pe Android, cât și pe iOS. Toate călătoriile dvs. sunt afișate automat în aplicație atunci când primiți un e-mail (în contul Gmail) cu o rezervare de zboruri sau de hotel. Dacă nu utilizați Gmail, puteți să creați manual o călătorie, să introduceți destinația și datele, să adăugați rezervări etc.

Pentru a ajunge la secțiunea de reduceri, deschideți orice călătorie viitoare în aplicație (reducerile nu apar pentru excursii anterioare) și derulați în jos la cardul Discounts (Reduceri). Aceasta va arăta o secțiune cu toate reducerile disponibile.

Apăsați pe orice discount și veți obține o idee despre ceea ce oferă. Puteți să mergeți direct la una dintre reducerile evidențiate sau să atingeți butonul general cu ceva de genul „20% reducere”. Acest lucru vă duce la site-ul partenerului, cu codul de discount aplicat și vă permite să descoperiți întreaga ofertă.

Iar când plecați în călătorie, descărcați ghidul automat pus la dispoziție de Google Trips. O să vă ofere informații interesante despre destinații, de la istorie la transport public, posibilitatea de a face rezervări de bilete la cele mai multe atracții și alte „experiențe” cu ghiduri și planuri pe mai multe zile.

Important de știut că la orice cumpărați prin intermediul Google Trips, indiferent de dată, ora, cantitatea, țara și orașul pe care îl alegeți, veți obține 10-20% reducere la check-out. Reducerea este valabilă pentru transport, restaurante, bilete de călătorie, muzee, spectacole etc.

Descărcați aplicația de pe pagina oficială Google Trips.

AFLĂ CUM SĂ CAUȚI BILETE IEFTINE DE AVION CU GOOGLE TRIPS DIN CLIPUL VIDEO DE MAI JOS

 

Google Trips. O aplicaţie excelentă pentru vacanţe şi călătorii