Noul iPhone va veni cu o functie revolutionara (VIDEO)

Data: 20/03/2013 | Autor: .

Apple iPhone 5S with four projectors and virtual Mac OS X

Viitorul smartphone iPhone pe care Apple il va lansa anul acesta va avea o functie revolutionara, pe care ceilalti concurenti din piata nu o vor avea, potrivit analistului Morgan Stanley, Katy Huberty, relateaza Capital

Katy Huberty, de la Morgan Stanley, considera ca Apple va surprinde pe toata lumea anul acesta. “Ati vazut cu totii noul smartphone lansat de Samsung, saptamana trecuta. Lui Galaxy S4 ii lipseste ceva, o functie revolutionara. Noul iPhone va avea aceea caracteristica care ii va determina pe utilizatori catre platforma Apple, a declarat Huberty pentru un post american de televiziune”.

Potrivit unui clip video care face in aceste zile furori pe internet, iPhone 6 ar urma sa fie primul telefon Apple cu proiector si tastatura virtuala.

Samsung a lansat Galaxy S4 pe 14 martie la New York. Telefonul va fi disponibil in tara noastra in luna mai la un pret de 2.700 de lei. In ceea ce priveste lansarea viitorului smartphone Apple, care s-ar putea numi iPhone 5S sau iPhone 6, acesta va fi disponibil in a doua parte a anului.