Noul Nokia 5.4 este disponibil în România la 939 lei

Data: 5/02/2021 | Autor: .

HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, anunță că Nokia 5.4 este disponibil în România la prețul recomandat de 939 lei. Telefonul se remarcă prin camera principală cvadruplă de 48 megapixeli cu opțiuni avansate de filmare de conținut și efecte cinematice, o autonomie a bateriei de două zile și platforma mobilă Qualcomm® Snapdragon™ 662.

Nokia 5.4 dispune de:

Ecran imersiv – 6,39” HD+ în format punch-hole.

  • 4000mAh battery smartphone-ul dispune de îndeajuns de multă autonomie pentru 42 de drumuri zilnice către și dinspre birou (în medie, la nivel global, naveta durează aproximativ 67 de minutei) și tot va avea baterie pentru apeluri
  • 3 ani de actualizări de securitate – aceeași perioadă în care un copil învață să meargă, șă vorbească și să spună propriile povești
  • Carcasă dură din policarbonat – îndeajuns de puternică să reziste sub greutatea unui copil de 10 ani (greutatea medie globală este de 32 kg)
  • 48MP camera – de 160 de ori mai multe detalii decât prima cameră de pe un telefon Nokia (Nokia 7650)
  • Latență 0 a declanșatorului – șanse de 100% pentru a surprinde primele acrobații ale copilului
  • 60FPS – aproape de 3 ori mai clare decât camerele profesioniste din industria cinematografică

Nokia 2.1, Nokia 3.1 și Nokia 5.1. Trei noi telefoane ieftine şi cu specificaţii interesante

Camera cvadruplă

Camera cvadruplă a eliminat latența declanșatorului și a fost actualizată la 48 de megapixeli – o cameră de 160 de ori mai bună decât prima cameră de pe telefoanele Nokia (Nokia 7650).

Lentilele ultra-wide ale camerei principale captează imaginea de ansamblu, fiind perfecte pentru fotografii panoramice în timp ce camerele macro și de profunzime sunt pregătite pentru portrete și prim-planuri. Latența declanșatorului este de cele mai multe ori motivul fotografiilor neclare, realizate din mișcare, însă, în cazul Nokia 5.4, aceasta a fost redusă la zero, astfel încât utilizatorii nu vor mai rata captarea niciunui moment.

Pentru filmarea de conținut, Nokia oferă modul “Cinema”. Această funcție filmează 24fps (standardul industriei de film) și permite utilizatorilor să filmeze în format cinematic 21:9. Odată finalizat, opțiunile de gradare a culorilor pot adăuga un aspect Hollywoodian momentelor surprinse. Iar pentru cadre în mișcare și mai clare, utilizatorii pot opta pentru setarea 60fps. Astfel, fie că sunt filmate noile acrobații ale copiilor, joaca alături de animalul de companie sau priveliștea din timpul unei sesiuni de alergat, frecvența mare de cadre va surprinde perfect orice mișcare. Împreună cu stabilizatorul de imagine, OZO spatial auto și funcția de wind noise cancellation, Nokia 5.4 oferă o soluție optimă.

HMD relansează două telefoane clasice: Nokia 6300 și Nokia 8000 4G

Qualcomm® Snapdragon™ 662

În ceea ce privește performanța, Nokia 5.4 promite o experiență mai rapidă și mai simplă. Smartphone-ul dispune de suficientă autonomie pentru 42 de drumuri zilnice către și dinspre birou (în medie, la nivel global, de aproximativ 67 de minute) fără a renunța la apelurile telefonice familiale sau verificarea email-urilor.

Nokia 5.4 își va optimiza consumul de resurse pentru a oferi mai multă viteză, mai multă autonomie, imagine mai bună și performanțe sporite acolo unde este necesar. Toate acestea sunt datorate platformei mobile Qualcomm® Snapdragon™ 662. Optimizat cu cea mai recentă tehnologie AI, acest software ia deciziile inteligente necesare pentru îndeplinirea nevoilor de zi cu zi.

Nokia 2.3. Un telefon cu ecran mare și cameră duală, la 579 lei

Autonomie de 2 zile

Cu o autonomie a bateriei de două zile, Nokia 5.4 permite o utilizare inteligentă a aplicațiilor și acordă prioritate activităților care contează.

Construit în jurul conceptelor de durabilitate și securitate, Nokia 5.4 este echipat pentru Android™ 11 și versiunile superioare. Cu trei ani de actualizări de securitate lunare și doi ani de actualizări de software, utilizatorii vor rămâne în siguranță deplină pentru mai mult timp.

Pentru a oferi și mai mult calm, aplicația Family Link este la îndemâna utilizatorilor, evitând orice îngrijorare legată de utilizarea dispozitivelor de către membrii familiei, inclusiv de cei mici. Astfel, făcând posibilă setarea unor reguli digitale de bază pe dispozitive și monitorizarea utilizării acestora, aplicația va ajuta la protejarea familiei. În plus, utilizatorii pot conta pe Google Assistant pentru ajutor ori de câte ori au nevoie – prin comanda “Hei Google”.

Nokia 5.4 este disponibil în România începând de azi și vine în culorile Polar Night si Dust, la prețul mediu recomandat de 939 lei.

Îl puteți cumpăra de AICI.

Ai telefon Samsung? Cât timp vei primi actualizări pentru sistemul de operare