Noul sezon din Peaky Blinders, extrem de violent

Data: 9/08/2019 | Autor: .

Noul sezon din Peaky Blinders, extrem de violentHelen McCrory, actriţa care joacă rolul Polly în Peaky Blinders, unul dintre cele mai bune seriale britanice din ultimii ani, afirmă că noul sezon este atât de violent încât abia dacă poate să se uite la imagini, relatează GadgetReport.ro

Într-un interviu pentru BBC One, Helen McCrory a avertizat telespectatorii că noul sezon conține scene și imagini de o violență extremă.

,,La unele scene, când le-am văzut, m-am întors cu spatele de oroare’’, a declarat vedeta, citată de Daily Mail.

Cu toate acestea, ea spune că povestea gangsterilor din Birmingham nu este gândită să glorifice violenţa.

Sezonul 5 din Peaky Blinders va debuta la toamnă şi, în România, îl vom putea urmări pe Netflix.


Peaky Blinders îşi desfăşoară acţiunea în Birmingham, Anglia, în perioada de după Primul Război Mondial.

Creatorii seriei au folosit numele de „Peaky Blinders”, o bandă de tineri din secolul al XIX-lea care a activat în oraș din anii 1890 și despre care se credea că își cos lame de ras în șepci.

Cillian Murphy îl interpretează pe Tommy Shelby, liderul bandei, iar Sam Neill pe Chester Campbell, un detectiv chemat de la Belfast, care are sarcina de a suprima banda.

Primul sezon a fost difuzat pe BBC Two începând cu 13 septembrie 2013. Al doilea sezon a avut premiera la 2 octombrie 2014. Al treilea sezon a avut premiera la 5 mai 2016. La 26 mai 2016, BBC a anunțat că a comandat al patrulea și al cincilea sezon al serialului. Al patrulea sezon a avut premiera la 15 noiembrie 2017; după ce ultimul episod a fost difuzat la 20 decembrie 2017, s-a anunțat că al cincilea sezon va fi difuzat în 2019.

În mai 2018, după ce seria a câștigat premiul BAFTA pentru serial dramatic TV, Knight a confirmat „ambiția sa de a realiza o poveste despre o familie între două războaie și de a o încheia cu prima sirenă de raid aerian din Birmingham””, care a fost pe 25 iunie 1940.

El a confirmat, de asemenea, că va fi nevoie de încă trei sezoane (șapte în total) pentru a încheia povestea până la acel punct.