O aplicaţie excelentă! Îţi înregistrează toate convorbirile de pe telefon

Data: 1/12/2015 | Autor: .

Automatic Call Recorder 3Aplicaţiile de smartphone au apărut ca ciupercile după ploaie. Printre zecile de mii de aplicaţii inutile, sunt însă şi câteva cu adevărat folositoare. Una dintre ele, Automatic Call Recorder, te poate ajuta cu o chestie foarte tare – îţi înregistrează toate apelurile date sau primite.

Cu ajutorul aplicaţiei,disponibila gratuit in Google Play, poţi asculta înregistrarea și să o trimiţi altor persoane.Conversațiile pe care le consideri importante le poţi salva în telefon sau pe card, prin directorul “Apeluri salvate”.

De asemenea, integrarea cu Google Drive și Dropbox îţi permite să o salvezi on-cloud. Apelurile înregistrate sunt păstrate în Inbox. Numărul de apeluri salvate este limitat numai de capacitatea memoriei telefonului.

Automatic Call Recorder 1Există 3 setări standard pentru înregistrarea automată:

Înregistrează tot (opțiunea standard) – această opțiune înregistrează toate apelurile, cu excepția persoanelor selectate în prealabil pentru ignorare.
Ignoră tot – această opțiune nu înregistrează niciun apel, cu excepția persoanelor selectate în prealabil pentru înregistrare.
Ignoră contacte – această opțiune înregistrează toate apelurile cu persoanele care nu se află în agenda de contacte, cu excepția contactelor selectate pentru înregistrare.

În versiunea Pro, puteți opta pentru salvarea automată a apelurilor unor anumite persoane, iar apelurile vor fi salvate în cloud.