O nouă ofertă Orange TV, cu 99 de canale TV

Data: 24/11/2015 | Autor: .

orange-tv-noua-ofertaOrange a lansat pe piaţa românească o nouă ofertă specială Orange TV. Noul abonament Family HD, cu 99 de canale, dintre care 36 în format HD, acoperă toate genurile: interes general, filme, știri, documentare, canale pentru copii (inclusiv desene animate), muzică, sport și lifestyle.

Conținutul poate fi urmărit atât pe televizorul de acasă, cât și pe smartphone, tabletă sau PC, prin serviciul mobil Orange TV Go. Pentru abonaţii Orange care aleg să activeze pachetul Family HD până pe 10 ianuarie 2016 pe o perioadă contractuală de 2 ani, taxa de abonament este de 7 euro/lună.

Celor care aleg Family HD ca al treilea abonament în pachetul Orange Family, Orange le recomandă o boxă wireless oferită cadou, pentru a urmări filmele, serialele sau emisiunile preferate împreună cu cei dragi și pe dispozitivele mobile.

În această perioadă, și clienții care optează pentru alte abonamente Orange TV – Local HD, World HD și Universe HD – pe 2 ani beneficiază de reducerea taxei de abonament de la 25 până la 75 de euro pentru cei doi ani de contract, în funcție de valoarea abonamentului, și vor plăti astfel între 3,95 euro/lună și 8,87 euro/lună.