GadgetReport.ro la Realitatea TV. Facebook te scapă de dezamăgirile în dragoste

Data: 23/11/2015 | Autor: .

facebook it's complicatedFacebook vrea să-i protejeze pe cei care suferă în dragoste. Cea mai mare reţea de socializare din lume a început testarea unor instrumente opţionale care le permit utilizatorilor să limiteze interacţiunile pe reţeaua socială cu foştii lor parteneri.

Reţeaua de socializare propune de mult timp utilizatorilor săi să-şi precizeze situaţia amoroasă, oferind, pe lângă celebrul „într-o relaţie complicată”, opţiunea de a se declara „celibatar” sau „în relaţie”.

Noile instrumente Facebook, testate în prezent, sunt declanşate atunci când un utilizator modifică statutul situaţiei amoroase pentru a semnala că o relaţie este încheiată. Astfel că utilizatorul poate alege să limiteze apariţia în secţiunea Noutăţi a profilului său a postărilor foştilor parteneri sau să continue să le urmărească activitatea la fel ca înainte.

În acelaşi mod, poate decide să ascundă fostului partener propriile fotografii, clipuri şi actualizări de pe wall. Iar un al treilea instrument oferă posibilitatea de a edita postări vechi, pentru a elimina astfel amintirile dureroase din trecut.

Detalii şi alte ştiri din lumea ştiinţei şi tehnologiei, aflaţi din rubrica Gadget Show, realizată de GadgetReport.ro şi difuzată astăzi la Realitatea TV şi Realitatea FM.

Puteţi vedea toate înregistrările emisiunii Gadget Show pe pagina de youtube GadgetReport.ro