Promoţie Telekom: 1 GB de trafic de date/lunar pe viaţă si Huawei P8 Lite la 1 leu

Data: 19/11/2015 | Autor: .

Telekom_Net_Infinit Telekom lansează o ofertă specială pentru clienţii care au abonamente de servicii mobile: 1GB trafic de date la viteză 4G în fiecare lună, pe viață, inclusiv tuturor membrilor familiei.

Bonusul se acordă clienților noi și existenți care în perioada 16 noiembrie 2015 – 15 ianuarie 2016 îşi achiziţionează un telefon la activarea sau reînnoirea unui contract pe o perioadă de 24 de luni cu unul dintre planurile tarifare din portofoliul Telekom Mobil sau planul Nelimitat L Promoțional.

Toate numerele activate de același titular pe un singur cont primesc bonusul în mod automat. În cazul în care utilizatorii nu deţin o cartelă 4G, aceştia vor primi una, gratuit, pentru a beneficia de bonus.

În plus, Telekom a pregătit o ofertă specială şi pentru cei care îşi portează numărul de telefon în reţeaua Telekom: până pe 15 ianuarie 2016, aceştia pot achiziționa smartphone-ul Huawei P8 Lite la numai 1 Leu împreună cu abonamentul Mobil L încheiat pe o perioadă de doi ani. Abonamentul Mobil L include minute și SMS nelimitate în rețea, 2GB trafic de date și 100 minute în Roaming UE.

Huawei P8 LiteMai mult, sărbătorile de iarnă aduc abonaţilor Telekom o experiență TV cu adevărat interactivă cu pachetul TV Online Complet oferit gratuit în primele șase luni la încheierea unui contract nou sau reînnoirea acestuia pe o perioadă de 24 de luni, cu unul din abonamentele din portofoliul Telekom Mobil sau planul Nelimitat L Promoțional.

Cu pachetul TV Online Complet clienții au acces la conținut TV variat, pentru zilele friguroase de iarnă petrecute acasă, şi nu numai: emisiuni TV, competiții sportive, filme independente, filme de festival, desene animate și seriale. Extraopțiunile incluse în pachetul TV Online Complet sunt: Canale TV Online, Dolce Sport Online, Mubi, Disney Movies on Demand, Picture Box și Voyo.

Pentru a avea acces la conținutul de televiziune, clienții Telekom trebuie să își activeze gratuit serviciul Telekom TV Web & Mobile din secțiunea Extraopțiuni din contul MyAccount. Traficul de date realizat utilizând pachetul TV Online Complet nu va fi tarifat. Extraopțiunea se va dezactiva automat după primele șase luni, iar reactivarea acesteia se va putea face contra-cost (10.90EUR + TVA/lună).