Obama a batut recordul de popularitate pe Twitter detinut anterior de Justin Bieber

Data: 7/11/2012 | Autor: .

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a batut recordul de popularitate pe Twitter detinut anterior de Justin Bieber, cu mesajul „Inca patru ani.”, preluat in scurt timp de cateva sute de mii de utilizatori, potrivit Forbes.

Obama a castigat marti alegerile prezidentiale din SUA, pentru un nou mandat de patru ani la Casa Alba, relateaza Mediafax.

La finele lunii septembrie, blogul All Twitter al Media Bistro a stabilit cele mai populare tweet-uri (mesaje pe Twitter), in functie de numarul de retweet-uri (preluarea mesajului de catre alti utilizatori).

Castigatorul a fost starul canadian Justin Bieber, cu mesajul „RIP Avalanna. i love you”, care are in prezent 223.376 de retweet-uri.

 

Mesajul care va ramane probabil in istorie este cel pe care Barack Obama l-a postat doua minute mai tarziu. „Inca patru ani”, anunta mesajul sau, fiind insotit de o fotografie a presedintelui imbratisand-o pe sotia sa, Michelle.

In aproximativ patru ore, tweet-ul presedintelui a adunat circa 330.000 de retweet-uri, iar pana in prezent a fost preluat de 541.000 de utilizatori.
Echipa de campanie a lui Barack Obama a fost laudata pentru succesul in social media, unde echipa contracandidatului republican Romney a pierdut detasat.