Obsesiile lui Michael Jackson. Noi dezvăluiri despre regele muzicii pop

Obsesiile lui Michael Jackson. Noi dezvăluiri despre regele muzicii pop

Michael Jackson era obsedat de ideea de a fi „imortalizat” și avea de gând să devină „primul multimiliardar din showbizz’’, arată noi dezvăluiri făcute de jurnalistul de investigație Dylan Howard, în cartea Bad: An Unprecedented Investigation into the Michael Jackson Cover-Up, care va fi lansată în luna august.

Michael Jackson ar fi avut un jurnal secret, iar gândurile sale, trecute în aceste pagini, au fost obținute de jurnalistul Dylan Howard. Pasaje din noua carte au fost prezentate de The Mirror.

Potrivit acestora, marea dorință a regelui muzicii pop a fost accea de a fi „imortalizat” precum idolii săi Charlie Chaplin și Walt Disney.

În ultima perioadă a vieții sale, Michael era focusat pe foarte multe proiecte și ajunsese să câștige 20 de milioane de dolari pe săptămână. ,,Își dorea să devină „primul multimiliardar din show-bizz’’.

Michael avea în plan să dezvolte o colaborare cu Cirque du Soleil și ar fi vrut să lanseze o linie de produse sportive împreună cu Nike.

În domeniul cinematografiei, Michael Jackson ar fi vrut să refacă și să relanseze o serie de povești celebre precum ,,20.000 de leghe sub mări’’, a lui Jules Verne, și ,,Aventurile lui Sinbad’’, unde urma să fie atât scenarist cât și regizor.

În plus, se gândea la o linie de produse asociate acestor filme, de la tricouri la alte obiecte de colecție.

„Dacă nu mă concentrez asupra filmului, nu voi fi imortalizat”, ar fi scris Michael Jackson în jurnalul său secret.

În paginile acestuia se regăsesc și temerile artistului. Michael se temea că cineva vrea să îl omoare.

Clipul ,,Thriller’’ al lui Michael Jackson, refăcut în 3D

„Oameni răi peste tot. Vor să mă distrugă și să-mi ia compania. Sistemul vrea să mă omoare pentru catalogul meu … nu îl vând’’, ar fi scris Michael Jackson.

Potrivit lui Dylan Howard, cartea urmează să „ofere o perspectivă intimă în mintea tulburată de medicamente a superstarului, în timp ce se pregătea să facă o ultimă încercare de a-și relansa cariera și de a-și plăti datoriile.”

Michael a murit în 2009, la vârsta de 50 de ani, în timp ce se pregătea pentru turneul  ,,This Is It’’. Decesul artistului a survenit în urma unei supradoze de propofol și benzodiazepină, medicamente care i-au fost prescrise de medicul său personal, Conrad Murray.

Înainte și după moartea sa, Michael a fost acuzat de abuz sexual asupra copiilor, cele mai recente afirmații fiind lansate în documentarul din 2019 ,, Leaving Neverland’’ de Wade Robson și James Safechuck.

Viral pe internet! Istoria muzicii lui Michael Jackson