KFC testează producția de pui tipărit 3D. Tu ai mânca niște aripioare artificiale?

Data: 20/07/2020 | Autor: .

Lanțul de restaurante fast-food  KFC a anunțat oficial că a dezvoltat un parteneriat cu un laborator de cercetare rus, 3D Printing Solutions, pentru a dezvolta tehnologia pentru ceea ce numește „carnea viitorului”. Mai simplu spus, vrea să realizeze carne de pui artificial.

Potrivit comunicatului de presă, 3D Bioprinting Solutions lucrează la „dezvoltarea tehnologiei de bioprintare aditivă folosind celule de pui și material vegetal, care îi permite să reproducă gustul și textura cărnii de pui”.

A aparut carnea vegetala. O descoperire revolutionara

Carnea viitorului va încorpora în continuare toți micronutrienții pe care îi obțineți din consumul de pui, dar fără a include o mulțime de aditivi folosiți în agricultura și agricultura tradițională.

Tratat despre şaorma! Tu ştii cine a inventat-o?

Altfel spus, KFC și 3D Printing Solutions dau asigurări că puiul tipărit 3D va fi mult mai sănătos decât versiunea sa clasică. De asemenea, metoda este considerată mai etică, pentru că niciun animal nu va mai fi sacrificat în acest proces.

Vrei să îți cumperi un congelator? 10 sfaturi esențiale

Comunicatul citează un studiu realizat de American Science Science & Technology Journal care afirmă că „tehnologia creșterii cărnii din celule are un impact negativ minim asupra mediului, permițând reducerea consumului de energie cu mai mult de jumătate și reducând emisiile de gaze cu efect de seră.

Din tainele bucătăriei. Tu ştii să comanzi o friptură?