Obsidian Entertaiment va găzdui un panel special în cadrul PAX EAST

Data: 27/03/2019 | Autor: .

outer-worlds-3-600x314

Obsidian Entertainment va găzdui un panel în cadrul PAX East,  pe 30 martie, începând cu orele 07:00 p.m. CET / 06:00 p.m. GMT / 2:00 p.m. EDT. Evenimentul găzduit de Teatrul Albatross va avea în centru noul joc The Outer Worlds, demonstrația fiind numită ‘The Outer Worlds: Obsidian Looks to the Future By Visiting the Past‘. Producătorii promit să dezvăluie noi detalii, inclusiv un nou video de gameplay din viitorul lor RPG cu tematică SF,realtează GadgetReport.ro

outer-worlds-3-600x337

Panelul va fi transmis pe canalul de oficial de Twitch al PAX East (www.twitch.tv/Pax2) și al Obsidian Entertainment(www.twitch.tv/obsidian).

La panel vor participa Co-Game Directors, Tim Cain și Leonard Boyarsky (FalloutVampire: The Masquerade), Megan Starks (Pillars of Eternity II: Deadfire), reapectiv Charles Staples (Fallout: New VegasSouth Park: The Stick of Truth). Pe lângă noi detalii despre nul proiect, ei vor discuta și despre experiența adunată de-a lungul anilor de când lucrează în industrie. Discuția va fi moderată de Directorul de comunicare al Obsidian, Mikey Dowling.

outer-worlds-2-600x337

The Outer Worlds este un nou RPG single-player cu tematică SF dezvoltată de Obsidian Entertainment și de Private Division. Jucătorul va trebui să  exploreze o colonie spațială, evoluția personajului controlat fiind factorul decisiv în felul în care vor evolua evenimentele în cadrul acestui joc, care pune un accent deosebit pe poveste, prezența sa fiind singura necunoscută în ecuația planificată de corporația care deține colonia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.