October sale! Telefoane, smartwatch-uri şi alte gadgeturi la preţuri reduse

october-sale

Dacă vă doriţi cea mai nouă generaţie OnePlus Two, o consolă multimedia care să vă aducă Android-ul pe orice televizor sau un smartwatch cu SIM Card la un preţ de numai 53 de dolari, cei de la Everbuying.net organizează în această săptămână o campanie de reduceri de preţuri.

În cadrul “October Sale” sunt câteva gadgeturi interesante, precum telefoanele OnePlus Two 64GB la 398,89 dolari şi Doogee Y100 Pro la 99,99 dolari, bluetooth speaker-ul Harman Kardon la 99,99 dolari şi consola multimedia Beelink X2 la 31,99 dolari. Acestea le puteţi cumpăra la aceste preţuri în perioada 20-23 octombrie.

Ulterior, între 23 şi 26 octombrie, Everbuying.net va vinde la reduceri telefoanele Meizu M2 Note şi Doogee Y100X. Toate promoţiile le vedeţi AICI.

Dintre toate aceste produse ne-a atras atenţia cel mai nou model One Plus care, la aproximativ 1600 lei concurează fără probleme cu toate telefoanele de top de pe piaţă.

Un telefon 4G cu un display de 5.5 inch Full HD, un procesor Snapdragon 810 64bit Octa Core, 4 GB de RAM şi două camere de 5 MP respective 13 MP. One Plus Two rulează ultimul Android 5.1. Un review complet vedeţi în clipul de mai jos.

Un alt gadget interesant este consola multimedia Beelink X2 care, 31,99 dolari (aprox 130 lei) îţi transformă televizorul într-unul inteligent, cu Android 4.4.

Consola emite în Full HD dar este capabilă să redea şi fisiere 4K, asta dacă aveţi un televizor compatibil. Configuraţia tehnică include un procesor quad core, 1 GB de RAM şi o conexiune WiFi pe 2.4GHz, pentru un semnal fără întreruperi. Mai mult, are şi o mufă Ehernet, astfel că îi poţi pune şi internet de pe cablu.

Gadgetul se leagă la televizor prin HDMI şi poate fi controlat cu un mouse sau o tastatură pe Bluetooth.

Beelink X2 TV Box Android 4.4 1GB + 8GB H.265 H3 Quad Core Multimedia Player WiFi Connectivity with HDMI SPDIF Micro SD Card Slot - Most Affordable

Un alt gadget interesant, cu un preţ excelent, de numai 53,79 dolari ( între 20-23 octombrie) este ceasul inteligent NO.1 S3. Un smartwatch cu un look premium, clasic, cu ecran rotund, touchscreen, căruia îi poţi pune şi un SIM Card, astfel că vei putea face şi apeluri.

Gadgetul este rezistent la apă, se conectează la telefon prin Bluetooth şi este compatibil atât cu telefoanele pe Android cât şi cu iPhone-urile. Ce ne-a mai plăcut este că are o autonomie foarte bună, de 36 de ore.