Top 5 – cele mai bune şi ieftine smartwatch-uri chinezeşti care costă în jur de 100 de lei!

GV18 Aplus Smart Watch

Dacă vreţi să vă cumpăraţi un ceas inteligent pe care, dincolo de afişarea orei în format digital, să primiţi email-uri, SMS-uri, mesajele de pe reţelele sociale, să vă monitorizaţi activitatea fizică şi chiar să îl folosiţi pe post de telefon, GadgetReport.ro vă prezintă un top al celor mai interesante cinci smartwatch-uri chinezeşti cu preţuri în jur de 20 de dolari.
Cel mai ieftin pe care vi-l propunem este modelul RWATCH M26, un ceas cu un ecran touchscreen care se sincronizează cu orice smartphone prin Bluetooth şi care vă oferă accesul la toată gama de alerte, de la sms-uri, mesaje şi informaţii meteo.

Ceasul are microfon şi speaker, aşa că îl puteţi folosi pentru a răspunde la apeluri, de exemplu când vă aflaţi la volan. Mai mult chiar, are un altimetru şi un termometru şi vine într-o gamă variată de culori.

La preţul de numai 18,88 dolari, este un gadget care merită toţi banii. Îl puteţi cumpăra de pe site-ul gearbest.com

Al doilea smartwatch pe care vi-l propunem, în ordinea preţului, este U Watch U8 Smartwatch, un ceas inteligent care concurează cu Galaxy Gear de la Samsung şi pe care îl bate la anumite capitole.

Are toate dotările devenite standard în materie, de la Bluetooth, sonerie, alerte, pedometru, altimetru, vibraţii etc. Ce ne-a mai plăcut la el este că are o funcţie de telecomandă cu care poţi controla camera de pe telefon şi că este rezistent la apă şi praf.

Detalii aflaţi în clipul video de mai jos. Ceasul îl puteţi cumpăra tot de pe Gearbest.com, la preţul de 19,99 dolari!

În top 5 cele mai ieftine şi bune smartwatch-uri chinezeşti am clasat, în ordinea preţului, pe locul 3 am clasat modelul Ulefone uWear, pe care l-am mai prezentat pe GadgetReport.ro. Un gadget pe care îl puteţi cumpăra la preţul de 22,99 de dolari (cu codul Uwear) şi care seamănă cu Apple Watch şi are dotări cel puţin interesante.

Ceasul este compatibil cu telefoanele iPhone şi Android şi costă cu 90% mai puţin decât “fratele lui siamez”.

Cel puţin la nivel vizual, este greu să îţi dai seama care este ceasul Apple şi care este noul smartwatch Ulefone uWear Bluetooth Smart Watch. Producătorul chinez afirmă chiar că brăţara gadgetului este aceiaşi ca la iWatch, din Fluoroelastomer. Spre deosebire de Apple, Ulefone a ales să folosească butoanele şi nu o coroniţă pentru a controla funcţiile ceasului inteligent.

Gadgetul are un ecran 2.5D Arc, de 1,44 inchi, capacitiv, cu rezoluţia de 128 x 128 pixeli, prins într-o carcasă din oţel despre care producătorii spun că este extrem de rezistentă la şocuri, apă şi praf.

Ceasul are o capacitate de 32 MB şi o baterie de 220mAh care îi asigură o autonomie declarată de o săptămână. Ceasul Apple trebuie să-l încarci după nici 10 ore.

Smartwatch-ul comunică cu orice telefon cu Bluetooth 4.0 (iOS şi Android) prin intermediul unei platforme software dedicată, care include toate funcţiile devenite standard în industrie, de la pedometru, senzorul care monitorizează somnul şi cel care îşi anunţă utilizatorul privind sedentarismul.

Pe locul 4 în topul celor mai ieftine şi bune smartwatch-uri chinezeşti am clasat ZGPAX S79, un model cu un ecran de 1.54 inch Touch Screen Bluetooth care seamănă, la fel, cu Apple Watch şi face cam aceleaşi lucruri, dacă nu mai bine.

Ceasul este compatibil cu telefoanele cu Android şi iPhone-urile, are o cameră foto şi o baterie de 320 mAh, care îi asigură o autonomie de pînă la 3 zile.

Este, din punctul nostru de vedere, una dintre cele mai optime alegeri. Îl găsiţi pe Gearbest.com în mai multe variante de culori, la preţul de 25,74 dolari.

Ultimul produs din topul nostru este modelul GV18 Aplus Smart Watch, un ceas inteligent care seamana cu smartwatch-ul Galaxy Gear. Îl găsiţi tot pe Gearbest.com la preţul de 26,99 dolari (cu cuponul APLUS).

Smartwatch-ul este, de departe, cel mai performant, conectandu-se la smartphone inclusiv prin NFC. GV18 Aplus are un ecran foarte luminos, de 1.54 inch TFT HD LCD touch screen,240×240 pixeli, o curea sintetică identică cu cea de la Samsung Gear, o cameră HD şi, foarte interesant, poate fi încărcat şi conectat la o mufă USB.

Şi din punct de vedere tehnologic, ceasul stă foarte bine, cu un procesor la 533 Mhz, 128 MB de RAM şi o baterie de 450 mAh, suficientă pentru o experienţă de 2-3 zile.