Okazii.ro a lansat o aplicatie pentru iPhone si iPad

Data: 7/11/2012 | Autor: .

Site-ul de comert online Okazii.ro a anuntat miercuri ca a lansat o aplicatie pentru sistemul de operare iOS care permite conectarea la site in timp real, navigarea printre cele peste 2 milioane de produse noi si second-hand si cumpararea articolelor dorite de pe site.

Printre functionalitatile principale ale aplicatiei se numara: comandarea imediata a produselor disponibile pe site-ul Okazii.ro, vizualizarea notificarilor legate de procesul de tranzactionare, posibilitatea de a initia discutii cu alti utilizatori prin intermediul mesajelor si de a adauga la favorite cautari, produse si vanzatori.

“Lunar, avem pe Okazii.ro peste 250.000 de vizite de pe terminale iPhone. De aici si prioritatea de a dezvolta o aplicatie pentru sistemele iOS si abia apoi pentru alte sisteme de operare, mai putin folosite la momentul actual de catre utilizatorii nostri”, a declarat Mihnea Nicolescu, director de proiecte Okazii.ro.

Prin noua aplicatia, utilizatorii pot cumpara produsele in trei moduri: fara a-si crea in prealabil un cont, ceea ce contribuie la fluidizarea procesului de vanzare-cumparare; prin intermediul call-center-ului Okazii.ro sau prin intermediul contului deja existent, in cazul utilizatorilor inregistrati deja pe site.

Aplicatia Okazii.ro este disponibila gratuit pentru download in Appstore si are 4 MB.

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este unul dnitre cele mai mari site-uri de comert online din Romania, cu 1,4 milioane de produse listate in toate categoriile si peste 3,7 milioane de vizitatori lunar.