Okazii.ro a lansat o aplicatie pentru iPhone si iPad

Data: 7/11/2012 | Autor: .

okaziiSite-ul de comert online Okazii.ro a anuntat miercuri ca a lansat o aplicatie pentru sistemul de operare iOS care permite conectarea la site in timp real, navigarea printre cele peste 2 milioane de produse noi si second-hand si cumpararea articolelor dorite de pe site.

Printre functionalitatile principale ale aplicatiei se numara: comandarea imediata a produselor disponibile pe site-ul Okazii.ro, vizualizarea notificarilor legate de procesul de tranzactionare, posibilitatea de a initia discutii cu alti utilizatori prin intermediul mesajelor si de a adauga la favorite cautari, produse si vanzatori.

“Lunar, avem pe Okazii.ro peste 250.000 de vizite de pe terminale iPhone. De aici si prioritatea de a dezvolta o aplicatie pentru sistemele iOS si abia apoi pentru alte sisteme de operare, mai putin folosite la momentul actual de catre utilizatorii nostri”, a declarat Mihnea Nicolescu, director de proiecte Okazii.ro.

Prin noua aplicatia, utilizatorii pot cumpara produsele in trei moduri: fara a-si crea in prealabil un cont, ceea ce contribuie la fluidizarea procesului de vanzare-cumparare; prin intermediul call-center-ului Okazii.ro sau prin intermediul contului deja existent, in cazul utilizatorilor inregistrati deja pe site.

Aplicatia Okazii.ro este disponibila gratuit pentru download in Appstore si are 4 MB.

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este unul dnitre cele mai mari site-uri de comert online din Romania, cu 1,4 milioane de produse listate in toate categoriile si peste 3,7 milioane de vizitatori lunar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.