Olympus Air A01. Iti transforma telefonul in aparat foto profesional!

Olympus Air A01. Iti transforma telefonul in aparat foto profesional!

Firma producatoare de aparate foto Olympus a realizat ca este timpul sa faca o schimbare in oferta sa de produse. Cum tot mai multa lume face fotografii cu telefonul mobil, a luat exemplul celor de la Sony si Kodak si a lansat un obiectiv special pentru smartphone, care il transforma intr-un adevarat aparat profesional.

Botezat Olympus Air A01, gadgetul vine cu un senzor de 16 MP si suporta o gama larga de lentile, fapt care ii ofera utilizatorului posibilitatea de a-si adapta dispozitivul la conditii speciale.

Camera include Wi-Fi si Bluetooth si suporta captura RAW, inregistreaza in full HD la 1080p si are o viteza de declansare de 1/16,000.

Olympus-Air-640x472Olympus Air A01 vine cu aplicatii dedicate pentru iOS si Android care asigura utilizatorului un control al modului de fotografiere si, in general, a setarilor acestuia.

Gadgetul vine, bineinteles, cu un dispozitiv care il ataseaza de telefon si care, de asemenea, ii permite sa fie pus pe un tripod.

Olympus Air A01 ofera o autonomie de 320 de fotografii, destul de mica in comparatie cu aparatele foto clasice.

Olympus Air A01 este disponibil in magazinele din SUA si Canada la pretul de 299 de dolari si de 499 de dolari in cazul ofertei cu lentile de 14-42 mm.

Sony si Kodak  au si ele in oferte astfel de dispozitiv, QX 10 respectiv Smart Lens.