On{x}. Aplicatia care iti dreseaza telefonul (VIDEO)

Data: 6/06/2012 | Autor: .

Microsoft a lansat On{x}, o aplicatie foarte interesanta care ii permite oricarui utilizator de telefoane cu sistem de operare Android sa isi invete smartphone-ul sa faca ce isi doreste.

On{x} este, in esenta, o platforma software care iti ofera posibilitatea de a seta o serie de reguli care sa porneasca automat diverse aplicatii pe telefon atunci cand ai nevoie de ele.

Astfel, de exemplu, daca vrei ca atunci cand iesi la alergat in parc sa asculti la casti muzica preferata, telefonul poate fi setat sa porneasca automat. Asta gratie senzorilor de miscare si modulului GPS.

Sau daca atunci cand pleci de la serviciu spre casa, vrei sa anunti pe cineva anume, telefonul poate trimite automat un mesaj presetat.

Iar daca dimineata, cand te trezesti, vrei ca telefonul sa iti arate ultimele stiri din presa si prognoza meteo, poti face o regula speciala.

Potrivit expertilor Microsoft, platforma permite dezvoltarea unui numar nelimitat de reguli si aplicatii.

Pe site-ul oficial al aplicatiei sunt prezentate cateva reguli presetate. Le poti vedea aici.

On{x} este disponibil pentru descarcare  de aici.

Nu exista, pentru moment, informatii privind disponibilitatea aplicatiei si pentru utilizatorii de telefoane si tablete Apple sau cu sistemul de operare Windows.