Optiunea “Roaming pe zi”. Cum sa vorbesti nelimitat din strainatate cu Vodafone

Data: 1/07/2013 | Autor: .

vodafone-redVodafone a lansat o optiune speciala pentru clientii sai care merg in strainatate. Pentru 3,99 euro/zi cu tot cu TVA, clientii pot vorbi nelimitat si in roaming. Pentru cei cu abonamente RED,  taxa este ceva mai mica, de 3 euro/zi. Mai mult, pentru abonatii Vodafone Business Red Plus, optiunea “Roaming pe zi” este gratuita.

In cadrul optiunii, clientii Vodafone, inclusiv cei cu cartela, pot folosi internetul pe mobil, minutele si SMS-urile nationale incluse in planul lor tarifar. Primele 30 de minute/ zi de apeluri primite in roaming nu se vor tarifa, iar dupa consumarea acestora, tariful va fi de 0,10 Euro pe minut.

Optiunea permite si utilizarea in roaming a traficului de date inclus in pachetele RED, de pana la 4 GB

Optiunea “Roaming pe zi” este disponibila pentru clientii Vodafone Romania in 34 de tari, astfel: tarile din Uniunea Europeana (Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Polonia, Portugalia, Marea Britanie, Cehia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ţările de Jos, Ungaria), dar si alte tari, precum: Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Insulele Reunion, Gibraltar, Turcia, Albania sau Elvetia.

“Roaming pe zi” este valabila si pentru alte destinatii, cum ar fi Singapore, Hong Kong, Malaezia, Egipt, Australia, Ghana, Qatar, Japonia, Africa de Sud, India si Noua Zeelanda, pentru o taxa zilnica de 6 Euro (TVA inclus)/ zi (pentru clientii Vodafone RED), respectiv 8 Euro (TVA inclus)/ zi (pentru abonatii altor tipuri de abonamente decat Vodafone RED si pentru utilizatorii Cartelei Vodafone).

In cazul in care clientul a activat optiunea „Roaming pe Zi” si nu calatoreste intr-una din tarile in care este valabila aceasta optiune, acesta va fi taxat in conformitate cu tarifele standard de roaming Vodafone World.

Clientii Vodafone pot activa optiunea “Roaming pe zi” la *100# si *222, online, prin MyVodafone, sau in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai. Pentru mai multe detalii, vizitati: https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/abonamente/roaming/index.htm si https://www.vodafone.ro/business/firme-mici-si-mijlocii/voce-mobila/roaming/index.htm

Tot incepand de astazi, 1 iulie 2013, Vodafone Romania modifica tarifele standard de roaming in conformitate cu Regulamentul de Roaming International impus in Uniunea Europeana. Astfel, prin serviciul de roaming Vodafone World, clientii Vodafone vor beneficia de un mod de tarifare mai avantajos pentru apelurile initiate si primite din Uniunea Europeana, Elveţia, Islanda, Liechtenstein si Norvegia (Zona 1) catre destinatii din aceeasi zona:

 

 

 

Tarif (TVA inclus)
  De la 1 iulie 2013 Pana la 30 iunie 2013
Apel local, apel catre Romania si apel catre destinatii internationale din UE 0.30 €/min 0.36 €/min
Apel primit 0.09 €/min 0.10 €/min
SMS trimis 0.10 €/mesaj 0.11 €/mesaj
Trafic de date (taxarea minima per sesiune este de 1 kbyte) 0.56 €/MB 0.87 €/MB

Vodafone Romania are peste 440 de parteneri de roaming in 175 de tari de pe tot globul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.