Samsung a vandut 20 milioane de telefoane Galaxy S IV

Data: 3/07/2013 | Autor: .

samsung-galaxy-s4Samsung a vandut peste 20 de milioane de telefoane Galaxy S4 in numai doua luni de la lansarea oficiala, relateaza BGR. Performanta depaseste, astfel, recordul inregistrat de generatia precedenta, care a atins nivelul de 20 milioane de telefoane vandute in peste trei luni de la lansarea pe piata.

Sud-coreenii nu par totusi foarte multumiti de aceasta performanta, dovada ca Samsung intentioneaza sa lanseze o noua versiune a celui mai nou smartphone al sau, Galaxy S4, care va transmite date la o viteza dubla fata de viteza normala, relata recent GadgetReport.

 

J.K. Shin, directorul pentru operatiuni mobile de la Samsung, a precizat ca acest model de smartphone va fi vandut pe piata din Coreea de Sud inca din aceasta luna, iar grupul Samsung poarta discutii cu operatorii de telefonie mobila din strainatate pentru a introduce acest model.

 

“Vom fi primii care vor lansa o versiune avansata de smartphone 4G”, a spus Shin. Acesta a adaugat ca noul S4 va utiliza tehnologia LTE-Advanced 4G, o varianta imbunatatita a tehnologiei 4G denumita LTE, va fi echipat cu chipuri Qualcomm si va fi usor mai scump decat actualul model.

Samsung a precizat ca LTE-Advanced 4G ofera o viteza de transfer a datelor dubla fata de tehnologia 4G normala astfel ca un film care se descarca in trei minute gratie tehnologiei 4G conventionale, se va descarca in aproximativ un minut gratie tehnologiei LTE-Advanced 4G.

“Vanzarile S4 raman solide. S4 se vinde mai bine decat Galaxy S III iar noul telefon LTE-Advanced 4G va fi o adaugare pentru oferta noastra pe segmentul superior care ne va asigura marje sanatoase de profit”, a spus J.K. Shin. Acesta nu a dorit insa sa faca estimari cu privire la vanzarile de S4.

Samsung Electronics Co. a vandut anul trecut peste 400 milioane telefoane mobile, devansand grupul finlandez Nokia Corp. si devenind cel mai mare producator mondial de telefoane mobile.