Wake N Shake. Alarma de telefon diabolica. Te trezeste garantat! (VIDEO)

Data: 4/07/2013 | Autor: .

WakeNShake-Shake-gadgetreportVa este greu sa va treziti dimineata? N-ati auzit alarma de la telefon? V-ati obisnuit sa o opriti si sa mai trageti un pui de somn dupa? Ei bine, daca instalati aplicatia Wake N Shake va garantam ca va veti trezi la timp.

Asta pentru ca aplicatia nu este una obisnuita. Arata destul de „cuminte” la prima vedere, iti ofera posibilitatea sa setezi diverse alarme, are un leyout simplu si elegant. Este insa de-a dreptul diabolica. Daca ai fixat o ora la care sa te trezeaza, nu te va mai lasa sa dormi pana ce nu te chinui serios sa o opresti.

Pentru a o dezactiva, va trebui sa scuturi telefonul serios, timp de aproape un minut pana ce aplicatia isi va “incarca” modulul de oprire.

Preocupati de zgaltaitul telefonului care suna din ce in ce mai tare, cu siguranta veti uita de somn. Daca va enervati usor, va recomandam sa nu o folositi. E atat de enervanta incat iti vine sa distrugi telefonul.

“Aplicatia a fost construita sa te trezeasca fara mila”, a declarat dezvoltatorul ei, Pedro Alejandro Wunderlich, citat de wired. “Am facut un studiu care ne-a aratat ca in timp ce zgaltai telefonul, te vei trezi mult mai usor decat in cazul unei alarme normale. Totul se bazeaza pe adrenalina generata de telefon”, a declarat acesta.
Aplicatia gratuita este destinata utilizatorilor de iPhone si o puteti descarca de aici.

Va recomandam sa o descarcati de pe wireless, pentru ca are 15,3 MB.