Orange a lansat noile oferte! Abonamente noi, telefoane gratis şi mai mult internet

Data: 14/09/2015 | Autor: .

orange

Orange a lansat luni dimineaţă noile oferte pentru serviciile sale de telefonie şi date. Orange a renunţat la abonamentele Cangur, Panteră şi Colibri şi a lansat o nouă ofertă de servicii de telefonie şi date – Orange Me, Orange Share, Orange Home, Orange Young şi Orange Family

Sub noul slogan „It’s all about what matters to you”, Orange lansează abonamentele de bază Orange Me, dedicate serviciilor de voce, și Orange Net, pentru internet, care şi includ mai multe resurse, precum și smartphone-uri sau tablete la 0 euro.

Cel mai ieftin abonament este Orange Me de 8 euro, care oferă 500 de minute naționale, dintre care 100 de minute sunt și internaționale, 300 MB trafic de internet național, nelimitat minute și SMS-uri în rețea, nelimitat SMS-uri naționale, iar cel mai scump este Orange Me de 42 euro, care oferă elimitat minute și SMS naționale, 5,5 GB trafic de internet național, 1000 MB anual în roaming, 600 minute internaționale si 1000 minute sau SMS anuale în roaming.

Oferta de servicii de internet Orange Net include patru pachete, Orange Net 12, 15, 18 si 24, care ofera între 3 şi 16 GB de internet pe luna, la preturi de la 12 la 24 de euro. Viteza este 4G+, iar in Orange TV Go, traficul este nelimitat.

O ofertă interesantă este pachetul Orange Net 15, care ofera o tableta Lenovo Tab A2 A8-50 gratuita impreuna cu 4 GB de internet, la 15 euro pe lună.

Orange a introdus si pachetele Orange Share şi Orange Family, care vin cu beneficii la nivel individual sau la nivel de familie pentru cei care folosesc mai multe servicii, abonamentele Orange Share, pentru cei care folosesc atât un telefon, cât şi o tabletă, cu beneficii în plus și trafic de internet ce poate fi folosit în comun pe cele două dispozitive şi serviciile Orange Family, adresate familiilor cu nevoi diferite de comunicare, ce-şi pot configura pachetele potrivite pentru a beneficia de apeluri nelimitate, trafic dublu de internet pe mobil sau reduceri în familie.

Noul abonament Orange Share oferă, la pachet, un telefon şi o tabletă, ambele gratuite, minute şi SMS-uri nelimtate la nivel naţinal şi 7,2 GB de internet. Pachetul costă 29 de euro pe lună.

Oferta este disponibila cu telefonul Microsoft Lumia 640 (Orange Me 14) şi tableta Lenovo Tab 2 A8-50 ( Orange Net 15). Perioada minimă contractuală este de 12 sau 24 de luni, în funcție de care diferă prețul de achiziție al terminalului

Abonamentul Orange Share îţi permite să foloseşti traficul de internet inclus în abonamente pe toate dispozitivele tale: telefon, tabletă, wearable sau modem.

O altă noutate o reprezintă Orange Pro, abonamente individuale dedicate micilor întreprinzători, cu mai multe resurse, ce răspund nevoii de optimizare și dezvoltare a afacerilor. În plus, companiile mici şi mijlocii ce aleg abonamentele Orange Pro beneficiază de ofertele Orange Share şi Orange Family.
În noua ofertă, abonaţii Orange cu vechime mai mare de un an pot cumpăra smartphone-uri şi tablete şi în rate, cu plata direct pe factura Orange.

Interesant este şi faptul că, la achiziţionarea oricărui smartphone 4G, clienţii Orange primesc cadou o baterie externă Power Up, pe care, atunci când se descarcă, o vor putea înlocui oricând cu o baterie plină la orice magazin Orange.

Detalii aflati de pe site-ul Orange.ro