Samsung Galaxy S7, gata de lansare! Îl vom vedea de Crăciun?

Data: 14/09/2015 | Autor: .

samsung-Galaxy-S7-Concept-gadgetreport.ro

Samsung îşi turează motoarele la maxim după lansarea iPhone 6s şi iPhone 6s Plus, nefiind exclus să prezinte noul smartphone Galaxy S7 în preajma sezonului de shopping de Crăciun.

În condiţiile în care iPhone 6s anunţă un record de vânzări, sud-coreenii şi-au accelerat metodele de dezvoltare şi producţie.

Pe baza noii metodologii, denumită “Agile”, Samsung a reuşit să scurteze timpul necesar pentru dezvoltarea noilor telefoane cu aproximativ 2 luni, astfel că nu este exclus să vedem Galaxy S7 în decembrie şi nu în februarie, cum era termenul iniţial.

Sud-coreenii speră ca astfel să atenueze din emulaţia creată de noul iPhone şi să îndrepte privirile clienţilor asupra lor chiar în momentul în care toată lumea face cadouri, de Crăciun şi Anul Nou.

Samsung-Galaxy-S7-conceptNoul telefon ar urma să continue linia de design premium lansată de seria S6 şi să aducă un plus de performanţă.

Potrivit presei internaţionale, Samsung Galaxy S7 va avea un ecran de 5,7” cu rezoluţie QHD, fără margini rotunjite (soluţie rezervată viitorului Galaxy S7 Edge, ce va fi lansat în primăvară), şi va fi propulsat de noul procesor Snapdragon 820 de la Qualcomm, care pare a fi de două ori mai performant decât 810. Nu este exclus ca telefonul să vină în două variante, una cu Snapdragon si o alta cu procesorul propriu, Exynos.

Antutu a prezentat, deja, specificaţiile unui telefon intitulat „Lucky” ( de la Lucky Seven – nr.), care ar mai include 4 GB de memorie RAM, un spaţiu de stocare de 64 GB şi două camere, una de 16 MP şi o alta de 5 MP.

antutu-samsung-galaxy-s7-lucky-gadgetreport.roAlte surse vorbesc despre faptul că Samsung Galaxy S7 ar urma să prezinte o cameră principală de 20 MP şi o alta de selfie de 8 MP, cu stabilizare optică şi senzor ultra low light.

Alte noutăţi vor fi reprezentate de adoptarea portului USB de tip C şi a cartelei electronice e-SIM, soluţie tehnică care ar urma să devină noul standard în materie. E-SIM, disponibil deja pe noul iPad, permite utilizatorilor să schimbe operatorii de telefonie mobilă fără să fie nevoiţi să schimbe şi cartela fizică din telefon.

Dincolo de aceste facilităţi, noul Samsung Galaxy S7 ar urma să revină la standardul IP68, fiind rezistent la apă şi praf, şi să includă o nouă soluţie de încărcare a bateriei, Graphene Superfast, care să încarce telefonul în 15 minute!

Telefonul ar urma să ruleze noul sistem de operare Android 6.0 Marshmallow.