Orange aduce în România telefoanele Honor View20 și Honor 8X

Data: 25/03/2019 | Autor: .

Orange aduce în România telefoanele Honor View20 și Honor 8XOrange aduce, în premieră în România, telefoanele Honor View20 și Honor 8X. Acestea vor putea fi achiziţionate pentru prima dată din oferta unui operator mobil, la prețuri între 49 și 159 euro, cu abonament, relatează GadgetReport.ro

Orange anunță oferte speciale pentru fiecare dintre cele două telefoane Honor. Astfel, în perioada 25 martie – 30 aprilie, la achiziționarea unui Honor View20, clienţii vor primi gratuit un Magic Smart Watch, varianta Lava Black, în timp ce la cumpărarea unui Honor 8X, aceştia vor primi o brăţară Honor Band 4.

Honor View20 dispune de funcții de ultimă generație precum cameră foto de 48MP, cameră frontală de 25MP integrată în ecran, chipset cu inteligenţă artificială 7in Kirin 980 dar şi sistem de răcire pe bază de lichid care poate disipa eficient căldura pentru o performanță mai bună. La acestea se adaugă tehnologie AI Wi-Fi Triple-Antenna care previne slăbirea semnalului atunci când mâinile utilizatorului acoperă receptorul, baterie de 4.000 mAh pentru sesiuni gaming neîntrerupt și memorie internă de mare capacitate.

Honor 8X oferă mai mult decât experiențe de vizionare impresionante datorită ecranului său de 6,5 inch. Acesta este primul smartphone dotat cu un mod de confort pentru ochi certificat de TüV Rheinland. Telefonul beneficiază de o cameră principală dublă 20M + 2M și o cameră frontală de 16M, care pot folosi inteligența artificială (AI) pentru a îmbunătăți calitatea fotografiilor. Totodată, Honor 8X dispune de o memorie de 128 GB ROM și de suport pentru card microSD extensibil cu până la 400 GB. Specificaţiile sunt completate  de o tehnologie inteligentă de economisire a energiei ce permite bateriei de 3750 mAh să funcţioneze pe o durată mai mare de o zi cu o singură încărcare.

În oferta Orange, Honor View20 este disponibil la preţul de 165 euro împreună cu abonamentul Orange Me 45, în timp ce Honor 8X poate fi achiziţionat cu 49 euro cu abonamentul Orange Me 30.