Orange Clever Taxi: Cum sa comanzi un taxi cu un singur click

Data: 4/10/2012 | Autor: .

taxiOrange si dezvoltatorul de aplicatii Clever Tech propun clientilor Orange o aplicatie prin care acestia pot comanda direct de pe mobil, printr-un singur click, cel mai apropiat taxi disponibil din zona in care se afla.

Mesajul va fi transmis taximetristilor din cadrul companiilor de taximetrie din Bucuresti participante in program. Comenzile sunt preluate de un numar de 2700 taximetristi, ce vor confirma cu prioritate cererile venite prin intermediul acestei aplicatii.

Clever Taxi este o aplicatie gratuita dezvoltata pentru telefoanele mobile cu sistemele de operare iOS, Android si Windows Mobile si este disponibila acum pentru descarcare in magazinele de aplicatii App Store, Google Play si, in curand, Windows Marketplace.

Aplicatia permite selectarea companiei de taxi dorite dupa numele ei, tarif pe kilometru, modalitatea de plata si, de asemenea, permite urmarirea in timp real a taxiului deja comandat pana la sosirea lui la punctul de preluare a comenzii. Nu este nevoie sa stii unde te afli deoarece aplicatia detecteaza adresa exacta si numarul strazii pentru a asigura un raspuns cat mai bun din partea soferilor. Aplicatia iti salveaza un istoric al comenzilor si iti permite sa dai o nota soferului dupa terminarea cursei.

In viitorul apropiat oferta va fi extinsa si catre alte companii de taxi importante din Bucuresti si din alte orase ale tarii.

Mai multe informatii referitoare la aceasta aplicatie  le gasiti aici

 

android
Google Playdacă ai un telefon
cu Android
ios
AppStore
pentru
iPhone şi iPad
wp
Windows
Marketplace 

in curand
qr-code
descarca aplicatia scanand QR code-ul alaturat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *