Orange extinde acoperirea 4G pe drumurile spre mare şi munte

Data: 27/06/2016 | Autor: .

Orange extinde acoperirea 4G pe drumurile spre mare şi munte

Orange a anunţat că acoperă cu semnal de internet la viteze 4G atât drumul spre mare, cât și cel spre munte. În urma lucrărilor efectuate, clienții Orange beneficiază de acoperirea 4G pe autostrăzile A1 (București – Pitești), A2 (București – Constanța) și A3 (București – Ploiești), pe DN1 (București – Brașov) și DN39 (Constanța -Vama Veche).

Orange a extins acoperirea 4G și pe rutele de tren care leagă Bucureștiul de Constanța și de Brașov.

Proiectul Orange de a dezvolta o reţea 4G pe acest segment vine în contextul creşterii semnificative a consumului de internet mobil.

În prezent, rețeaua 4G Orange este disponibilă pentru 72% din populația totală a țării și 96% din populația urbană, în peste 4800 de localități. Mai mult, Orange oferă acoperire 4G în toate stațiile de metrou din București.

Tehnologia 4G aduce o şi mai bună experienţă pentru utilizarea serviciilor de divertisment pe care Orange le are în portofoliu, precum serviciul Deezer, prin intermediul căruia clienţii pot asculta peste 25 de milioane de melodii, şi Orange TV Go, ce oferă acces la canale de televiziune, filme şi videoclipuri pe PC, smartphone şi tabletă, oriunde şi oricând.

Mai multe detalii despre serviciul de internet 4G sunt disponibile pe www.orange.ro/4G .