Orange lansează aplicatia mobila Summer Well

Data: 30/05/2016 | Autor: .

Orange lansează aplicatia mobila Summer Well

Cu ocazia festivalului Summer Well, Orange a lansat aplicatia mobila Summer Well, un facilitate gratuită care permite celor interesaţi să afle detalii despre programul evenimentului, detalii despre artişti etc. Înainte de festival, tot în aplicație, se va încărca harta festivalului și lista detaliată a tuturor activităților.

Dacă vreţi să mergeţi la Summer Well, din aplicaţie puteţi cumpăra bilete cu discount. În plus, aveţi acces exclusiv la programul I’m with the BAND.

Aplicatia mobila Summer Well se poate descărca gratuit din Google Play, App Store și în curând din Windows Store. În prezent este disponibilă pentru device-urile cu sisteme de operare Android sau iOS.

Detalii despre festival se găsesc pe pagina oficială, https://www.summerwell.ro/editia.2016  și pe www.facebook.com/summerwellfestivalofficial.

Cea de-a şasea ediţie a festivalului Summer Well va avea loc pe Domeniul Știrbey în weekendul 13-14 august 2016. În fiecare zi vor concerta câte 5 trupe, iar porțile festivalului se vor deschide în fiecare zi la ora 15:00. Headlinerii Summer Well 2016 sunt: Hurts (sâmbătă) și The Chemical Brothers (duminică).

Trupa The 1975 nu va mai participa anul acesta la festivalul Summer Well. În luna august formaţia se va afla în turneu, iar din această cauză, artiştii sunt nevoiţi să anuleze concertul din România.