Orange lansează un smartphone 4G gratuit! (VIDEO)

Data: 30/10/2013 | Autor: .

orange yumoOrange a anuntat miercuri lansarea a două noi smartphone-uri, Orange Yumo şi Orange Hiro.

Orange Yumo, cel mai accesibil telefon compatibil 4G din portofoliu, este disponibil doar în Bucureşti,  la un pret de 0 euro, alături de abonamentul Pantera 23 şi oferă clienţilor ocazia de a folosi internetul mobil la viteze 4G.

Smartphone-ul, realizat de Huawei, este prevăzut cu sistemul de operare Android Jelly Bean, spaţiu de stocare de 8GB, procesor Dual-Core de 1,2GHz, ecran HD de 5 inchi, este compatibil cu tehnologia HD Voice şi are o cameră de 8 megapixeli.

one touch idol mini hiro slate front v1.0De asemenea, tot din 1 noiembrie în portofoliu va fi prezent şi Orange Hiro la preţul recomandat de 1 euro alături de abonamentul Cangur 18.

Orange Hiro este un telefon cu un profil de 7,9 mm şi un ecran de 4,3 inchi si sistemul de operare Android Jelly Bean.

Smartphone-ul este prevăzut şi cu o cameră de 5 megapixeli, procesor Dual-Core de 1,3 GHz şi HD Voice, garantând clienţilor apeluri cu o claritate înaltă a sunetului.

Orange a anuntat, cu aceasta ocazie, si cateva facilitati pentru telefoanele sale.

• Un nou ecran principal Orange cu moduri standard şi simple. Modul simplu va fi o nouă funcţie pentru toate telefoanele Orange începând cu Orange Hiro şi oferă o interfaţă simplificată şi clară, concepută astfel încât să îi ajute pe cei care folosesc pentru prima dată un smartphone să înveţe cum pot obţine cât mai multe beneficii de la propriul telefon.

• Orange Gestures este o dotare standard pentru toate smartphone-urile Orange, o funcţie unică Orange care permite clienţilor să deseneze gesturi intuitive pe ecranul principal pentru a accesa rapid contactele, aplicaţiile şi serviciile preferate.

• Orange Assistant este funcţia cu ajutorul căreia clienţii pot realiza configurarea iniţială a smartphone-ului şi a fost actualizată prin adăugarea de noi tutoriale, precum şi recomandări şi sugestii constante pentru cei care îl utilizează pentru prima dată. De asemenea, clienţii pot reveni oricând la Orange Assistant pentru asistenţă şi sfaturi.