Orange lanseaza doua aplicatii pentru turistii de la munte

Data: 18/12/2012 | Autor: .

i-rewindOrange Romania lanseaza doua aplicatii pentru iubitorii sporturilor de iarna. i-Rewind și Info Ski de la Orange sunt dedicate turiștilor care iși petrec vacanta de iarna la munte si sunt compatibile cu sistemele de operare iOS și Android.

i-Rewind, una dintre cele mai avansate aplicatii mobile dedicate pasionatilor de schi, este lansata in premiera la Orange.

Incepand din 27 decembrie, mai multe camere video amplasate pe partia Clabucet Sosire din Predeal vor filma din unghiuri diferite, la calitate HD, coborarea schiorilor care iși descarca aplicatia i-Rewind și iși autentifica pozitia geografica prin GPS-ul incorporat in smartphone. La final, schiorii primesc direct pe smartphone videoclipul pe care il pot revedea, edita, salva și arata prietenilor de pe retelele sociale. Aplicatia a fost dezvoltata de i-Rewind, un start-up romanesc pornit de tineri antreprenori romani, care se bazeaza pe o idee originala, patentata international.

infoskiCu cea de-a doua aplicatie, Info Ski de la Orange, dezvoltata integral de Orange Romania, ofera turiștilor – clienti Orange și nu numai – informatii complete despre starea vremii și a partiilor, despre statiuni și trasee de schi, harti, camere web, preturi la permisele de schi și multe alte informatii utile din statiunile montane romanești. Aplicatia va putea fi descarcata incepand de astazi din AppStore, urmand sa fie disponibila in curand și in Google Play. De asemenea, clientii Orange vor gasi toate aceste informatii și in portalul Orange pe mobil.

 

Totodata, pe 27 decembrie, se inaugureaza și Orange Hot Spot, o zona special amenajata in Predeal, la Clabucet Sosire, unde turiștii vor putea sa testeze serviciul 4G pe echipamente de ultima generatile. Printre atractiile pregatite de Orange pentru turiști se numara transportul schiorilor pe cablu, lectii de initiere cu un monitor de schi și drumul cu taxiul de la partie pana in orice punct din Predeal.

 

„Iarna aceasta, turiștii care aleg sa-și petreaca vacanta pe Valea Prahovei vor avea parte de mai multe surprize de la Orange: vor descoperi noi modalitati de a testa cele mai noi tehnologii și se vor bucura de cele mai spectaculoase aplicatii mobile pentru schiori disponibile in acest moment in Romania și chiar in lume”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Orange Romania.

 

Mai multe detalii despre aplicatiile Info Ski de la Orange și i-Rewind sunt disponibile pe www.orange.ro/aplicatii.