Samsung aduce un nou software pentru Galaxy Note (VIDEO)

Data: 28/12/2012 | Autor: .

gsmarena_001Samsung pregateste lansarea unui pachet software pentru prima generatie Galaxy Note. Acesta va aduce noi facilitate telefonului-tableta, similare cu cele deja disponibile pe Galaxy Note II. Update-ul la Android 4.1.2 va fi, in linii mari, acelasi cu cel pe care Galaxy S III il primeste in aceste zile, relateaza GSM Arena.

Update-ul aduce, printre altele, interfata Multi-View multitasking si un nou sistem de control al aplicatiilor si setarilor.

Printre altele, noul update aduce aplicatia Best Face, diferita de Burst Mode, care ofera utilizatorului posibilitatea de a alege, din mai multe fotografii, cele mai expresive.

O alta facilitate este noul low-light mode, care permite camerei foto sa faca fotografii de calitate chiar si fara flash, in conditii de vizibilitate scazuta.

Software-ul include si aplicatia Paper Artist, adusa de pe Galaxy Note 2. Aceasta permite utilizatorului sa poata desena cu degetul pe ecran, in acelasi mod ca pe Galaxy Note 2.

Singura deosebire este ca la Note ai la dispozitie un S-Pen stylus. Va fi interesant de vazut cat de fiabil va fi programul in absenta acestuia.

O alta facilitate adusa de Android 4.1.2 este Easy Mode, o aplicatie care reduce la minimul necesar intregul home-page, astfel incat sa poata fi utilizat cu usurinta chiar si de cei care nu cunosc tainele Android.

Samsung nu a anuntat data la care utilizatorii de Galaxy Note vor primi update-ul. De altfel nici pentru Galaxy S III nu au fost anuntate astfel de informatii.

Cert este ca, in cazul Galaxy S III, telefonul a primit deja update-ul in Polonia si Marea Britanie. Asteptam cu interes sa il vedem si in Romania.

Pana atunci puteti vedea in clipurile de mai jos principalele facilitati aduse de noul update.