Orange lansează noile abonamente Business Mobile

Data: 24/05/2018 | Autor: .

Orange lansează noile abonamente Business MobileOrange anunţă lansarea noului portofoliu de abonamente Business Mobile, dedicat firmelor mijlocii şi mari. Clienţii vor beneficia, la alegere, de o gamă largă de opțiuni și avantaje, de la abonamente începând cu 4 euro + TVA, smartphone-uri, resurse naţionale şi internaţionale de voce și date şi extraopţiuni contra cost pentru o mai bună personalizare, relatează GadgetReport.ro

Potrivit unui comunicat al companiei, clienţii pot opta pentru unul dintre cele şase tipuri de abonamente – patru dintre acestea oferă acces și la resurse în roaming, iar două au doar resurse naţionale. Pentru că fiecare afacere este diferită, la fel ca nevoile fiecărui angajat, abonamente pot fi personalizate pentru fiecare utilizator printr-un bonus la alegere, ce constă în resurse suplimentare sau reduceri de costuri.

Clienţii care aleg abonamente de minim 7 euro cu smartphone-uri incluse beneficiază de apeluri naţionale nelimitate. Aceştia îşi pot alege gratuit o opţiune suplimentară, dar au şi posibilitatea să-şi personalizeze abonamentul cu extraopţiuni plătite. De asemenea, abonamentele includ asigurare şi antivirus pentru telefon, precum şi stocare de date prin serviciul Orange Cloud.

Pentru a veni în întâmpinarea celor mai frecvente nevoi ale companiilor românești, Orange recomandă abonamentul Business Mobile 25, care, pe lângă resurse în roaming, oferă clienților 15 GB trafic de date şi totodată posibilitatea de a achiziţiona telefonul Huawei Mate10 Pro la preţul promoţional de 73 EUR + TVA.

„Prin relansarea abonamentelor Business Mobile dorim să le oferim clienţilor business exact mixul de soluții de care au nevoie. De aceea, noul portofoliu pune accent pe acordarea de beneficii în roaming pentru a le oferi libertatea de a-şi susține activitatea dincolo de graniţele ţării. Bonusul la alegere și posibilitatea adăugării de opţiuni la alegere sunt, de asemenea, beneficii ce se traduc într-o mai mare flexibilitate nu doar a costurilor, dar și a întregului business.” a declarat Mircea Barroso, Head of B2B Marketing.