OnePlus 6, gata de lansare. Telefonul cu 8 GB de RAM

Data: 14/05/2018 | Autor: .

OnePlus 6, gata de lansare. Telefonul cu 8 GB de RAMOnePlus 6 este numele noului flagship chinezesc care va debuta pe 16 mai, la Londra, și care promite să concureze cu șanse reale cele mai puternice telefoane de la Samsung, Apple, LG și Sony, relatează GadgetReport.ro

Noul smartphone OnePlus 6 va avea un look oarecum obișnuit în segmentul în care concurează, cu un ecran de 6 inchi, QHD, extins pe toată suprafața frontală acoperită cu sticlă Gorilla Glass 5 și cu margini metalice, de culoare neagră.

La fel ca iPhone X, telefonul va avea un breton pe care va fi amplasată camera de selfie. Inginerii au găsit însă un artificiu pentru a acoperi ,,problema’’, oferind utilizatorilor posibilitatea de a acoperi ,,defectul’’ cu o margine neagră.

Din imaginile spion apărute pe internet reiese că OnePlus 6 va avea o camera duală pe spate, de 16+20 MP, poziționată vertical, alături de un senzor de amprentă. Camera va avea stabilizare optică și va înregistra în slow-motion.

OnePlus 6 va fi propulsat de procesorul Snapdragon 845 împreună cu 8 GB de RAM și va avea un spațiu de stocare de 256 GB.