Orange lansează noul portofoliu de abonamente. Prețuri în creștere

Data: 5/04/2019 | Autor: .

Orange lansează noul portofoliu de abonamente. Prețuri în creștereOrange a lansat o nouă ofertă de abonamente care oferă bonusuri de internet de până la 80 GB, dar şi reduceri speciale şi posibilitatea achiziţionării în rate a celor mai noi smartphone-uri. La fel cum au procedat Vodafone, Telekom și Digi, Orange a scumpit, de asemenea, abonamentele, pentru a-și acoperi costurile suplimentare, relatează GadgetReport.ro

Clienţii care optează pentru abonamentele Orange Me Start fără telefon au acum parte de bonusuri de internet care încep de la 30 GB pe lună pentru abonamentul de 9 euro şi pot ajunge până la 80 GB bonus pe lună. Bonusurile de internet se acordă lunar pe toată durata contractului şi sunt valabile atât pentru clienţii noi, cât şi pentru cei care îşi reînnoiesc abonamentele. În plus, clienţii Orange Me Start au acces mai ușor la cele mai noi dispozitive mobile prin sistemul de rate direct pe factură.

Noul portofoliu de abonamente aduce beneficii importante şi pentru clienţii care aleg abonamentele Orange Me. Clienţii loiali care optează pentru abonamente începând cu 11 euro beneficiază de preţuri atractive la cumpararea unui nou telefon. Fie că îşi prelungesc abonamentele sau optează pentru unele noi, aceştia se vor bucura de preţuri reduse şi avantaje multiple.

Alături de aceste beneficii, clienţii Orange PrePay cu vechime de minimum un an în reţea au şi mai multe motive să aleagă unul din noile abonamente Orange. Cei care aleg să migreze de la PrePay la abonament vor beneficia de reduceri suplimentare la cumpărarea unui nou telefon.

În plus, toţi clienţii primesc beneficii incluse în roaming pentru abonamentele începând cu 11 euro.

Antreprenorii şi micii întreprinzători au la dispoziţie noile abonamente Orange Pro începând de la 7 euro/lună, dintre care pot alege varianta potrivită activităţii desfăşurate. Astfel, abonamentele includ beneficii variate, naţionale şi în roaming, iar în plus, pentru abonamentele începând cu 14 euro/lună, clienţii loiali beneficiază de preţuri speciale la telefonul dorit.

Astfel, noul portofoliu de abonamente, aduce clienţilor Orange internetul 4G de mare viteză în cea mai bună reţea din România conform certificărilor acordate de Systemics-PAB și LCC International pentru calitatea serviciilor de voce şi date.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.