Orange oferă trafic nelimitat şi un telefon gratuit

Orange oferă trafic nelimitat şi un telefon gratuit la al doilea abonament

Trafic nelimitat 4G timp de 3 luni, telefoane sau tablete 4G de la 0 euro şi reduceri de 30% la accesorii – Orange a lansat o nouă ofertă promoţională dedicată celor care vor să îşi achiziţioneze un al doilea abonament din gama Orange Me sau Orange Net.

Împreună cu cel mai mic abonament şi trafic nelimitat, Orange Me 8, abonații pot achiziționa cu 0 euro prin Buy-Back telefonul 4G Orange Dive 30, cu procesor Quad-Core 1GHz, ecran de 4 inch și cameră principală de 5 MP.

De la abonamentul Orange Me 30, clienții primesc, pe lângă trafic nelimitat timp de 3 luni, smartphone-ul Orange Neva 80, compatibil 4G+ la viteze de până la 300 Mbps, apel 4G și apel Wi-Fi, cu procesor Qualcomm Snapdragon 617 octa-core, ecran full HD de 5,2 inch, cameră principală de 13 MP și cameră frontală de 5 MP.

De asemenea, noile variante ale abonamentelor Orange Me și Orange Net includ acum mai mult trafic de internet, acces nelimitat la o selecţie de 18 canale TV româneşti pe dispozitivele mobile şi trafic nelimitat în platforma Orange TV Go, iar pentru că se apropie sezonul vacanțelor, începând de la Orange Me 20 şi Orange Net 15, clienții vor avea și un pachet anual de minute și trafic de internet pe care le pot folosi în roaming.

Și cei care aleg ca al doilea abonament să fie unul de televiziune prin satelit vor primi beneficii suplimentare: 50% reducere la abonamentul Family HD, pentru care vor plăti 6,5 euro/lună pe toată perioada de utilizare, cu echipamentul HD inclus in pachet. Abonamentul Family HD oferă acces la 103 canale TV românești și internaționale, dintre care 39 sunt în format HD, iar 74 pot fi urmărite prin Orange TV Go.

Mai multe detalii despre noua ofertă Orange pentru abonamente sunt disponibile pe www.orange.ro