Outriders, unul dintre primele titluri anunțate pentru PlayStation 5 și Xbox Series X

Data: 17/02/2020 | Autor: .

Square Enix a anunțat zilele trecute un nou titlu, Outriders, ce promite să fie unul dintre primele jocuri destinate viitoarelor console PlayStation 5 și Xbox Series X, relatează GadgetReport.ro

Outriders, un shooter cu elemente RPG,  se desfășoară într-un univers SF în care Pământul este aproape distrus, iar oamenii încearcă tot posibilul să găsească o planetă ce poate susține supraviețuirea.

După lungi căutări, este găsită planeta Enoch, un loc plin de primejdii pe care trupele Outriders încearcă să-l transforme într-un loc sigur pentru migrație.

Jocul ne pune în rolul unui Outrider care, împreună cu echipa, trebuie să investigheze un semnal misterios pe această planetă.

Ca în orice poveste plină de suspans, pe parcurs apar multe probleme. Membrii echipajului trebuie să se criogeneze și se vor trezi 30 de ani mai tîrziu, pe o planetă Enoch schimbată foarte mult.

Fiecare Outrider va beneficia de diferite modalități de joc, botezate clase. Trei dintre ele au fost anunțate oficial: Pyromancer – cu ajutorul focului vom elimina inamicii, Trickster – este un maestru manipulator al timpului și  Devastator – ce se bazează foarte mult pe forță și armura indestructibilă.

Chiar dacă se axează foarte mult pe modul RPG,  jocul va include foarte multe quest-uri și evenimente, atât în modul single-player cât și în co-op.

Outriders

Outriders, unul dintre primele titluri anunțate pentru PlayStation 5 și Xbox Series X

Outriders ar urma să fie lansat în iarna acestui an și să fie disponibil  în versiunile pentru PlayStation 5 , Xbox Series X și PC.