Rainbow Six Siege vine cu o nouă operațiune intitulată Void Edge

Data: 25/02/2020 | Autor: .

Ubisoft lansează o nouă operațiune pentru jocul Rainbow Six Siege. Intitulată Void Edge, aceasta  introduce doi noi operatori, o hartă nouă și alte elemente interesante care vin să susțină interesul gamerilor, relatează GadgetReport.ro

Rainbow Six Siege include un nou update din Year 5 Pass. Acesta introduce noi operatori, o refacere a unei hărți cât și multe alte surprize ce urmează să fie lansate în jocul Rainbow Six Siege.

Void Edge va avea doi noi operatori, primul fiind IANA. Aceasta va putea fi accesată în momentul când echipa atacă. Vom putea utiliza arme precum ARX200 sau G363 cât și un pistol secundar MK1 dar și o grenadă ori o fumigenă. Abilitatea sa specială este Gemini Replicator, care îi permite să se multiplice, păcălind astfel echipa adversă.

ORYX în Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege

Al doilea operator, ORYX, este unul dintre cei mai intresanți operatori de până acum. Cei ce îl vor utiliza au posibilitatea să treacă efectiv prin pereți și celalte obstacole pentru a elimina tot ce le stă în cale. Armele ce pot fi utilizate sunt un SPAS-12 sau un MP5, iar pentru arma secundară avem la dispozitie Bailiff 410 sau USP40. Alte gadget-uri disponibile includ sârmă ghimpată sau o cameră unde putem urmări inamicii.

Noua operațiune din Rainbow Six Siege vine cu o nouă versiune a hărții Oregon.  Căile de acces sunt total redesenate, la fel ca și alte elemente regăsite în versiunea anterioară.

Printre celelalte update-uri la Rainbow Six Siege se mai află dronele atacatorilor, baricadele, care vor avea o consistență mai ridicată,  iar Hub-ul jocului a fost reorganizat. Vor fi disponibile și noi skin-uri ale operatorilor, inclusiv o versiune  intitulată Lara Croft ce  aduce costumația cunoscutului personaj din filme.