Nioh 2 beneficiază de un demo înainte de lansare

Data: 17/02/2020 | Autor: .

Nioh 2, unul dintre cele mai așteptate jocuri din acest an, va beneficia de un demo gratuit. Nioh 2 Last Chance Trial va putea fi descărcat în perioada 28 februarie – 1 martie. Anunțul a fost făcut de Koei Tecmo, studioul Ninja și Sony Interactive Entertaiment, relatează GadgetReport.ro

Nioh 2 Last Chance Trial va fi disponibil în perioada 28 februarie (ora 10:00)  – 1 martie (ora 10:00)

Nioh 2 este un amestec între mit, legendă și istorie japoneză. În noul joc intrăm în rolul unui războinic Yokai, ce este jumătate om și jumătate ființă supranaturală. Pentru a supraviețui, va trebui să învățăm și să stăpânim arta samurailor.

În jocul a cărui poveste se desfășoară în perioada Sengoku, vom avea parte de inamici dintre cei mai înfricoșători, iar pentru a-i doborî, vom fi nevoiți să aplicăm toate tehnicile și stratagemele dobândite.

În Nioh 2 Last Chance Trial, vom avea parte de trei misiuni, multe arme cât și posibilitatea de a chema spiritele ce ne vor ajuta să distrugem inamicii.

Din păcate, tot progresul parcursul din demo nu se va salva, cu excepția samuraiul creat, care va rămâne salvat pentru versiunea finală a jocului.

 

Nioh 2

Nioh 2

Nioh 2 va fi lansat, în versiunea pentru PlayStation 4, pe data de 13 martie. Cei ce doresc să îl achiziționeze o pot face de aici . Ulterior, jocul va fi, cel mai probabil, disponibil și în versiunea pentru PC.