Panasonic Multishape. Un kit all inclusive pentru bărbați

Data: 19/05/2022 | Autor: .

 Panasonic a lansat sistemul modular de îngrijire personală Panasonic Multishape, un instrument flexibil de îngrijire personală zilnică, cu o gamă de accesorii care asigură diferite funcții. Pot fi achiziționate și separat, în funcție de nevoia și preferința fiecărei persoane. Sunt disponibile două opțiuni pentru mânerul cu baterie și cinci capete interschimbabile. De asemenea, sunt oferite patru kituri pentru cei interesați în special de funcțiile de tundere a bărbii, a părului de pe cap și a părului de pe corp.

Panasonic MULTISHAPE pune la dispoziție o gamă integrată de accesorii esențiale pentru rutina zilnică care te ajută la bărbierit, la tunderea părului de corp, la curățarea părului din urechi și din nas și chiar la periajul dinților. Acest sistem unic, cu un singur body cu baterie reîncărcabilă îți asigură flexibilitate astfel încât să fii pregătit pentru orice ocazie.

Panasonic MULTISHAPE beneficiază de un design minimalist și elegant, este ușor, compact și facil de transportat și se livrează cu o husă de călătorie, permițându-ți să arăți cel mai bine fie că te întâlnești cu familia și prietenii, că ești într-o evadare romantică, că participi la o nuntă sau mergi într-o călătorie de afaceri.

MULTISHAPE îți oferă posibilitatea de a alege modul de utilizare dorit datorită celor 5 capete disponibile. Un sistem cu adevărat conceput pentru cele mai variate ocazii. Calitatea și durabilitatea stau la baza acestui sistem pentru a îți permite să arăți cel mai bine zi de zi. Toate cele cinci capete disponibile oferă calitatea premium Panasonic: fiecare aparat de tuns și aparat de ras dispune de tehnologia lamelor săbiilor japoneze, iar aparatul de ras folosește lame nano-ascuțite din oțel inoxidabil. Cele cinci capete disponibile pentru a fi achiziționate separat în funcție de propriile preferințe sunt:

  • Cap de tuns barba/părul – este special conceput pentru acele zone care necesită precizie – părul de pe cap, barba, din jurul urechilor și al perciunilor. Simplu de controlat cu o rotiță de reglaj care oferă opțiuni de tundere de la 0,5 mm la 20 mm, acesta deține două accesorii suplimentare pentru pieptănare și siguranță pentru utilizare la duș.
  • Cap de tuns barbă/păr/corp – echipat cu o lamă mai lată de aceeași calitate și grad de ascuțire, acest cap de tuns poate fi folosit pentru viteză ridicată la tunderea părului sau utilizarea în alte zone mai mari, iar lungimea firului tăiat poate fi ajustată în trepte de 0,5 mm de la 0,5 mm la 30 mm. Vine cu patru accesorii suplimentare pentru pieptene, inclusiv unul specific pentru tunderea părului de pe corp și este rezistent la apă pentru utilizare sub duș.
  • Cap de ras cu 3 lame – dispune de un resort multi-fit și trei lame flotante individuale care urmează conturul feței pentru un bărbierit eficient și uniform, confortabil pentru piele. Este potrivit pentru a crea stiluri individuale de barbă și pentru a elimina firele de păr pe gât sau tuns atunci când există o barbă mai lungă.
  • Cap de tundere pentru nas/urechi/față – construit pentru tuns confortabil în zone sensibile precum nasul, acest cap de tuns este prevăzut cu lame de tăiere cu două tăișuri pentru a tăia eficient, fără a trage. Funcția de aspirare curăță părul tăiat, iar sistemul specializat de curățare Vortex utilizează apă pentru a curăța ușor și temeinic capul de tuns.
  • Cap de periuță electrică – folosește tehnologia cu vibrații sonice și vine cu două tipuri de capete de perie. Capul ultrafin folosește peri de 0,02 mm pentru a ajunge în spațiile parodontale și oferă o curățare profundă care îndepărtează eficient placa bacteriană și bacteriile dintre și din jurul dinților, fiind delicat cu dinții și gingiile. Capul multi-fit este proiectat în mod unic, cu seturi de peri plate pe ambele margini și în mijlocul periei, astfel încât să curețe temeinic. Vine cu un capac de protecție pentru a menține periile igienizate.

Există patru kituri de pornire disponibile pentru cei care sunt interesați în mod special de funcția pentru tuns. Alte accesorii cu alte funcții de întreținere pot fi achiziționate separat, după cum este necesar.

  • Kit tuns barba/par – Tip baterie Li-ion
  • Kit tuns barbă/păr – tip baterie Ni-MH
  • Kit de tuns barbă/păr/corp – Tip baterie Li-ion
  • Kit de tuns barbă/păr/corp – tip baterie Ni-MH

În loc de un produs care vine cu zeci de accesorii adăugate, care de multe ori nu ar fi fost atinse și care consumă resurse prețioase, MULTISHAPE are o singură baterie reîncărcabilă pe un body care livrează multiple funcții de îngrijire personală folosind doar resurse care sunt cu adevărat necesare.