Microlino Pioneer. Italienii lansează o mini mașină electrică

Data: 18/05/2022 | Autor: .

Microlino Pioneer

Italienii de la Micro Mobility System au lansat o serie limitată a mașinii care e bazată pe clasicul BMW Isetta. Seria se numește Microlino Pioneer și va avea la vânzare doar 999 de vehicule.

Microlino Pioneer este una dintre cele mai mici mașini electrice. Modelul cu bateria cea mai mică va costa 12.500 de euro. Cu tot cu pasager, Microlino Pionner cântărește doar 600 de kg.

Viteza sa maximă va fi de 90 km/h și  o autonomie de 177 km în cadrul ciclului de omologare european WLTP, rezultate similare cu FIAT 500 sau Renault Twingo E-TECH Electric (190 km WLTP în ambele cazuri).

Versiunea standard Microlino vine cu o baterie ce poate fi încărcată la priză în doar 4 ore. Creat pentru transportul într-un oraș modern, Microlino îți asigură o viteză de 90 de km/h.

Fresco XL. Maşina electrică cu o autonomie de 1000 km !

Modelul Microlino are un bagaj de 230 de litri.

Seria Pioneer  include, de asemenea, o  trapă , tapițerie din piele vegană și piele de căprioară, difuzoare Bluetooth…

Microlino Pioneer  fi disponibilă în două culori exclusive, Atlantis Blue și Torino Aluminium. „Ambele culori reflectă perfect sufletul Microlino: farmec retro cu un aspect modern.” Fiecare unitate din această ediție specială va fi numerotată.

Mercedes VISION EQXX. Mașina electrică cu o autonomie de 1.000 de kilometri