Panasonic NN-CS89L . Un nou cuptor mixt cu aburi 4 în 1

Data: 4/02/2020 | Autor: .

Panasonic NN-CS89L . Un nou cuptor mixt cu aburi 4 în 1Panasonic a lansat un nou model de cuptor mixt cu aburi 4 în 1. Vârful de gamă din categoria de cuptoare cu microunde a producătorului, Panasonic NN-CS89L este un cuptor universal, elegant și minimalist, echipat cu tehnologia Turbo Steam, relatează GadgetReport.ro

Inspirat de cultura japoneză atemporală, dar și din tehnicile și tehnologiile de gătit, noul cuptor mixt cu aburi Panasonic NN-CS89L, la fel ca toate echipamentele Panasonic pentru bucătărie, a fost creat și fabricat de experți pentru a oferi bucătarilor de orice nivel bucuria de a găti sănătos, într-un mod relaxat.

Gătirea la abur este o tehnică tradițională japoneză de preparare a alimentelor; ea prezintă o serie de avantaje pentru sănătate, păstrând nutrienții și aroma fără a fi necesară adăugarea de grăsime în timpul preparării. Cu ajutorul tehnologiei puternice Turbo Steam, cu un rezervor de apă de 800ml și 2 duze pentru injectarea aburilor în interiorul cuptorului, mărimea boilerului a fost extinsă cu 20%, ceea ce înseamnă că pot fi gătite simultan mai multe preparate, pe cele două sertare ale cuptorului.

Datorită funcției de aburi integrate în cuptorul Panasonic NN-CS89L și a programelor presetate, care cuprind 12 meniuri combinate și 36 de meniuri de gătire automată, cuptorul mixt cu aburi permite gătirea cu ușurință a unor preparate rapide, proaspete și savuroase, asigurând consumatorilor alimente sănătoase cu efort minim.

Cu o placă dreaptă care permite utilizarea ca un cuptor obișnuit și o capacitate de 31l ideală pentru prepararea unor porții pentru întreaga familie, tehnologia cu invertor a Panasonic NN-CS89L permite distribuirea uniformă a căldurii, în timp ce senzorul Genius exclude efortul de estimare intuitivă a timpului de gătire. Pentru ca gătitul acasă să fie cât mai simplu, funcția de gătire combinată este și foarte rapidă, permițând totodată combinarea funcțiilor de gătit și utilizarea simultană a acestora datorită tehnologiei Inverter, ceea ce înseamnă că pentru un preparat cu somon și legume se combină aburii cu puterea microundelor, astfel încât timpul de gătire să fie de doar 15 minute.

În timp ce tehnologia cuptorului mixt cu aburi Panasonic NN-CS89L garantează gătirea convenabilă cu rezultate optime, aspectul autonom al modelului, cu un design elegant și minimalist, cu geam fumuriu, panou de comandă tactil și display LCD alb permite integrarea discretă în numeroase stiluri de amenajare a bucătăriei. În plus, datorită încălzitorului din plita cuptorului, curățarea este foarte ușoară.

Adițional, un kit de montaj din oțel inox (NN-TK816CSCP) poate fi de asemenea achiziționat pentru utilizarea Panasonic NN-CS89L ca un cuptor încorporat.

Iar pentru un plus de inspirație în utilizarea noului dumneavoastră cuptor mixt cu aburi Panasonic NN-CS89L, veți putea găsi numeroase rețete delicioase pe www.experience-fresh.eu