LG lansează Apple TV pe smart TV-urile din noile generații

Data: 4/02/2020 | Autor: .

LG lansează Apple TV pe smart TV-urile din noile generațiiLG lansează aplicația Apple TV pe noile sale smart-TV-uri (2019). Prin intermediul aplicației, utilizatorii vor avea acces la serviciul Apple TV+, o alternativă excelentă la Netflix și HBO Go.  Apple TV Plus oferă o gamă largă de filme și seriale printre care se află “See”, “For All Mankind”, “Dickinson” și “The Morning Show”, relatează GadgetReport.ro

Aplicația Apple TV va fi disponibilă, prin intermediul unui update de software, pentru smart TV-urile LG din 80 de țări și regiuni, printre care, cel mai probabil, și România.

Prin abonamentul la Apple TV, utilizatorii LG NanoCell TV (seriile SM9X și SM8X) și LG UHD TV (seriile UM7X și UM6X) vor putea vedea conținut la standarde 4K, HDR/Dolby Vision cu sunet Dolby Atmos, iar abonamentele Apple TV+ vor permite accesul la platformă a maxim 6 utilizatori (membri ai familiei).

De asemenea, utilizatorii vor putea închiria sau cumpăra filme de pe iTunes.

Smart TV-urile LG din 2019 sportă, totodată, AirPlay 2 și HomeKit, astfel că sunt compatibile cu toate dispozitivele Apple.

LG a anunțat că serviciile Apple TV urmează să fie disponibile, în cursul acestui an, și pe televizoarele lansate în 2018.

Detalii aflati din comunicatul de presa LG.

Review LG NanoCell TV. Tu ce îți dorești de la un televizor în 2019?

LG OLED 2019. Cum arată noile televizoare NanoCell, cu Deep Learning