Gazer TV49-US2G. Un smart TV 4K cu Android, la 2300 lei

Data: 28/01/2020 | Autor: .

Gazer TV49-US2G. Un smart TV 4K cu Android, la 2300 leiGazer a lansat pe piața românească noul televizor Gazer TV49-US2G, un smart TV UltraHD 4K cu Android, plasat in zona superioara a gamei Gazer, însă cu un preț foarte bun, între 2300 și 2500 de lei, în funcție de magazin, relatează GadgetReport.ro

Prevazut cu un ecran IPS UHD cu diagonala de 49”, Gazer TV49-US2G adopta un design curat, modern, cu rama ingusta si profil subtire. Smart TV-ul este echipat cu doua picioare laterale de sustinere, central, insa modelul poate fi fixat si pe perete, prin sistem VESA, oferind in acest fel flexibilitatea necesara in montare.

Luminozitatea maxima a ecranului este suficienta chiar si pentru cele mai luminoase incaperi si, mai important de atat, este omogena, iar punctul de negru este suficient de intunecat pentru obtinerea unui nivel de contrast ridicat, necesar pentru redarea unor imagini cat mai vii, mai realiste. In plus, suportul HDR permite redarea corecta a detaliilor din cadrele cu iluminat complex.

Gazer TV49-US2G rulează sistemul de operare Android 7.1 cu un procesor quad-core și 2GB memorie RAM. Harware-ul include și 16GB capacitate de stocare.

Prin interfata Bluetooth, pana la conectarea unui gamepad pentru control in jocurile din Google Play si transformarea televizorului intr-o adevarata consola de gaming nu este decat un pas. Interfata grafica este foarte usor de folosit si reprezinta una dintre cele mai reusite solutii de centru multimedia pentru acasa.

In plus, interfata Bluetooth permite utilizarea smartphone-ului pe post de telecomanda, fiind posibil si controlul prin gesturi. Iar afisarea continutului de pe dispozitive mobile este posibila atat pentru iOS, cat si pentru Android, datorita suportului AirPlay si Mirror Link.

Gazer TV49-US2G  include 3 porturi HDMI, 1 conector D-Sub, 1 intrare audio, iesire audio optica pentru sisteme audio High End, iesire audio pe 3.5mm pentru casti, conectori Component si Composite, 2 porturi USB (dintre care unul este USB 3.0), interfata LAN, Wi-Fi si Bluetooth.

De asemenea, televizorul poate fi folosit pentru toate standardele actuale de transmisie TV: DVB-T2/DVB-S2/DVB-C. Iar pentru control, a fost adaugat un joystick in partea inferioara.

Telecomanda standard cu care este livrat televizorul are un numar redus de butoane, dar s-a dovedit adecvata pentru interfata grafica deosebit de intuitiva creata de Gazer.

Cel mai mic preț l-am găsit pe acest site.