Panasonic NN-DS59N. Un nou cuptor mixt, cu abur și grătar

Data: 16/03/2022 | Autor: .

Panasonic a lansat noul cuptor mixt cu abur NN-DS59N. Acest ultim aparat electrocasnic polivalent 4-în-1 asigură patru metode diferite de gătit – la abur, în cuptor (încălzitor sus-jos), pe grătar și în cuptorul cu microunde.

Prepararea la abur este una dintre cele mai bune metode de gătit pentru păstrarea nutrienților și a unui gust pregnant, în special pentru pește și legume. De exemplu, atunci când broccoli este fiert, acesta poate pierde mai mult de 50% din vitamina C a legumelor dar cu gătitul la abur, 94% din această vitamină esențială este păstrată. Aburul păstrează în legume nutrienții, umiditatea și aromele pentru o experiență generală sănătoasă și delicioasă.

Aburul este, de asemenea, o tehnică tradițională de gătit japoneză pentru Washoku, ceea ce înseamnă mâncare japoneză și care este atât sănătoasă, cât și delicioasă. Folosind o combinație de ingrediente proaspete, aromate și sănătoase, gătite într-un mod ușor, Washoku este celebrat în întreaga lume pentru simplitatea, sănătatea și gustul său. Acesta este și motivul pentru care Washoku este în centrul fiecărui produs Panasonic Experience Fresh, cum ar fi cuptorul NN-DS59N. Experience Fresh este marca Panasonic pentru electrocasnice care celebrează plăcerea dată de alimentele proaspete și care creează experiențe sociale pentru utilizatori.

Inspirat de cultura japoneză atemporală, de tehnici și tehnologii de gătit japoneze, noul cuptor mixt cu abur 4-în-1 NN-DS59N a fost proiectat și perfect fabricat pentru a permite bucătarilor de toate nivelurile să se bucure de un gătit cu adevărat sănătos și fără efort.

 

Performanță puternică a aburului

Spre deosebire de cuptoarele convenționale cu microunde, Panasonic NN-DS59N dispune de un generator unic de abur încorporat și un rezervor mare de apă de 600 ml. Împreună, produc până la 1100 de wați de abur puternic, de înaltă densitate, care este injectat direct în incinta cuptorului pentru a o umple complet. Aburul gătește rapid alimentele într-un mod uniform, păstrând în același timp nutrienții. Funcția de abur poate fi combinată cu funcțiile cuptor (încălzire sus-jos) și grătar pentru o flexibilitate deplină de gătit.

Tava Clever Grill

Tava unică pentru grătar de la Panasonic asigură rezultate crocante ce au o aromă deplină. În timpul gătitului, puterea cuptorului cu microunde încălzește partea de jos a tăvii, în timp ce încălzitorul de grătar funcționează de sus pentru a găti pui, chipsuri și multe altele. Sau funcția de abur de sus poate fi selectată pentru a găti legume crocante, bogate în nutrienți.

 

Prăjirea cu puține grăsimi este acum ușoară

Funcția de prăjire cu conținut scăzut de grăsimi face alimentele prăjite mai sănătoase. Funcționează combinând funcțiile cuptor cu microunde și grătar: cuptorul cu microunde încălzește tava pentru grătar din partea de jos, iar grătarul oferă căldură din partea de sus pentru rezultate crocante pe toate părțile, cu mai puțin ulei. Grăsimea eliberată în timpul gătirii curge pe canelurile tăvii pentru grătar, îndepărtând uleiul, astfel încât mâncarea să fie suculentă pe interior și crocantă de jur împrejur, fără a fi nevoie să o întorci.

Senzorul Genius

Senzorul Genius măsoară umiditatea alimentelor și apoi ajustează automat timpul de gătire pentru a oferi cele mai bune rezultate. De exemplu, funcția Auto Reheat determină automat timpul ideal de încălzire pentru alimente deja gătite, la o singură apăsare a unui buton.

Gătitul combinat

Utilizatorii se pot bucura de rezultate profesionale și delicioase datorită gătitului combinat care permite utilizarea simultană a două sau mai multe surse de căldură – pentru rezultate gustoase și rapide. Este conceput pentru a face alegerea metodei potrivite pentru cel mai bun gătit fără efort. De exemplu, aburul și cuptorul pot fi folosite pentru a coace pâine gustoasă de casă, iar cuptorul cu microunde și grătarul pentru pizza crocantă și delicioasă.

Tehnologia unică Panasonic Inverter

NN-DS59N economisește timp prețios și energie prin gătirea meselor cu până la 40% mai rapid, datorită tehnologiei Inverter. Pot fi utilizate până la trei funcții simultan pentru rezultate rapide și alimente care sunt gătite ușor și uniform. Datorită controlului precis al puterii, alimentele nu sunt gătite excesiv și nutrienții sunt păstrați. Această tehnologie inteligentă economisește în mod natural și energie, ceea ce este benefic pentru bugetul gospodăriei și pentru mediu.

Varietate de programe automate

Datorită celor 28 de programe automate, inclusiv Automatic Re-bake Bread, utilizatorii pot coace din nou pâinea, cornurile, chiflele și baghetele pentru a le face să aibă din nou gust de proaspăt coapte. Meniul Junior automat este de mare ajutor atunci când gătiți varietatea de mâncăruri de casă proaspete și sănătoase pentru copii, cum ar fi piureul de fructe sau legume. Și există chiar și un program pentru gătirea perfectă a orezului la abur. Și asta pentru a numi doar câteva.

Design modern, compact

Noul Panasonic NN-DS59N are un design compact care se potrivește în orice bucătărie și se îmbină perfect cu orice decor contemporan. Ușa din sticlă fără cadru, care se deschide în jos, panoul de control cu ecran tactil ușor de vizualizat și afișajul LCD cu litere albe conferă un stil modern bucătăriei. Deși compact, interiorul oferă un spațiu mare de 27 de litri, ceea ce înseamnă că majoritatea tipurilor de vase de gătit pot fi folosite pentru un plus de flexibilitate.

Curățare ușoară

Gătitul este mai plăcut atunci când curățarea este ușoară. De aceea, cuptorul mixt cu abur NN-DS59N 4-în-1 are un interior plat din oțel inoxidabil care permite utilizatorilor să curețe simplu interiorul. Funcționează cu oricare dintre cele patru programe de curățare automată – cum ar fi Cavity Cleaning care utilizează abur fierbinte – pentru a face curățarea fără efort. Unic la Panasonic este încălzitorul cu grătar plat, care permite ca panoul superior să fie șters dintr-o singură mișcare. În plus, absența platanului înseamnă mai puține componente de spălat, economisind și apă, iar tava pentru grătar se poate spăla la mașina de spălat vase.

Durabilitate și sustenabilitate

Electrocasnicele Panasonic se caracterizează prin calitate înaltă, durabilitate și rezistență, ceea ce înseamnă că rezistă mai mult și, astfel, contribuie la un stil de viață și o societate mai sustenabile. Pe măsură ce Tehnologia Inverter gătește folosind puterea optimă, NN-DS59N consumă mai puțină energie – permițând utilizatorilor să gătească într-un mod mai sustenabil, având mai mult timp de petrecut cu cei dragi.

Atunci când a fost dezvoltat, Panasonic NN-DS59N a trecut prin mai multe teste. Roboții Panasonic dedicați au apăsat butoanele de peste 60.000 de ori și deschis ușa de 150.000 de ori – mișcări care ar fi făcute în mod normal pe parcursul a 15 ani de către cei mai entuziaști gurmanzi.

 NN-DS59N va fi disponibil în aprilie 2022 în două culori – negru sau argintiu.