Samsung anunță noile modele Neo QLED 2022, Lifestyle și OLED

Data: 17/03/2022 | Autor: .

Samsung a lansat noua gama de televizoare 2022, care cuprinde seria Neo QLED 8K, televizoarele Lifestyle și noul Samsung OLED.

Samsung Neo QLED 8K

Gama Samsung Neo QLED 8K 2022 include trei serii noi – QN900, QN800 și QN700 – și va fi disponibilă în dimensiuni de 55”, 65”, 75” și 85”.

Noile televizoare vin cu designul Infinity One, cu un panou subțire, cu adâncime cuprinsă între 15,2 mm (QN900B) și 18,1 mm (QN800B, QN700B), finisat cu oțel inoxidabil

Procesorul Neural Quantum 8K de la Samsung vine să ofere un plus de putere, oferind o imagine realistă, grație constrastului excelent.

Noua gamă include MiniLED-uri care sunt 1/40 din dimensiunea LED-urilor standard pentru o densitate mai mare și un contrast drastic îmbunătățit, atunci când acestea sunt îmbinate cu Procesorul Neural Quantum 8K. Îmbunătățirea constantă a performanței este reprezentată printr-o nouă procesare pe 14 biți și un strat anti-reflexie pentru a reduce strălucirea și distragerile.

Televizoare sunt dotate cu difuzoare de 90W, cu 6.2.4 canale (QN900B) pentru a ajuta spectatorii să simtă cu adevărat sunetul. Utilizatorii pot amplifica componenta audio prin asocierea perfectă cu un soundbar Samsung – prima conexiune wireless Dolby Atmos din lume între Smart TV și soundbar.

 

Televizoarele Samsung Lifestyle 2022

În 2022, The Frame oferă display mat (Matte Display). Matte Display difuzează lumina în diverse unghiuri și direcții prin introducerea unei suprafețe în relief pentru a preveni scăderea calității percepute a imaginii din cauza luminii naturale sau a reflexiei luminii ambientale seara.

The Frame oferă un Magazin de Artă (Art Store) actualizat, care face conținutul mai ușor de răsfoit și selectat, permițându-le abonaților accesul la peste 1.600 de piese de artă de la instituții de artă de renumite. În cazul noului The Frame 2022, consumatorii se pot bucura acum de o perioadă de încercare gratuită de 2 luni, extinsă cu 1 lună față de perioada de încercare anterioară.

The Serif vine cu o carcasă cu finisaj mat pentru a se îmbina perfect cu ecranul Matte Display, accentuând designul iconic pentru a oferi cel mai premium look and feel.

Un model The Serif Cloud White se află pe un suport negru într-un living simplu, luminos și elegant, cu un covor, un scaun elegant, verde cu trei picioare și ferestre mari. Imaginea de pe ecran este Leaf Ambient Mode în culoarea verde.

The Sero, prezent și el în portofoliul de televizoare Lifestyle al Samsung, vine cu o gamă de funcții îmbunătățite. Ecranul Matte Display și noi funcții inteligente au fost adoptate pentru o experiență optimizată a ecranului vertical.

Display-ul mat (Matte Display) al televizoarelor Lifestyle 2022 este, de asemenea, verificat ca fiind „Glare-Free” de către Underwriters Laboratories (UL), o companie independentă lider în domeniul științei siguranței. Verificarea UL validează cererea „Glare-Free” (Reflection Glare Free/Discomfort Glare Free / Disability Glare Free) prin evaluarea produselor în raport cu standardul de testare Unified Glare Rating (UGR) stabilit de Comisia internațională pentru iluminare (CIE).

Diverse ecrane simulate, cu lucrări de artă din Art Mode, sunt prezentate dintr-un unghi lateral, așezate unul în fața celuilalt.

The Frame 2022 va fi disponibil în dimensiuni de 32”, 43”, 50”, 55”, 65”, 75” și 85”, The Serif în dimensiuni de 43”, 50”, 55” și 65”, iar The Sero în dimensiunea de 43”.

 Samsung OLED 2022

Continuând conceptul din spatele „Screens Everywhere, Screens For All”, Samsung își extinde portofoliul de televizoare prin adăugarea, în cadrul seriei 2022, a noului Samsung OLED (S95B), oferind spectatorilor și mai multă flexibilitate și posibilitate de alegere în privința tehnologiei potrivite nevoilor și preferințelor lor.

Samsung OLED reunește performanța de vârf a Procesorului Neural Quantum 4K, experiențele inteligente ale platformei Tizen cu cele de sunet ale Samsung Object Tracking Sound și Q-Symphony cu Dolby Atmos. Toate împachetate într-un design subțire LaserSlim.

Alimentat de Procesorul Neural Quantum, care este încorporat pe modelele premium Neo QLED de la Samsung, S95B dispune, de asemenea, de un amplificator de luminozitate OLED brightness booster și de mapare perceptivă a culorilor pentru a oferi detalii mai luminoase, mai precise și cele mai realiste culori.

Noul Samsung OLED depășește tehnologia de panel pentru o experiență a ecranului cu mult peste ceea ce a fost disponibil, până în prezent, pe televizoarele OLED și oferă încă o opțiune pentru consumatori.

Samsung S95B va fi disponibil în dimensiuni de 55” și 65” începând cu luna aprilie.