Patru dintre cele mai bune gadgeturi din 2019

Patru dintre cele mai bune gadgeturi din 2019

Engadget a lansat un top cu cele mai bune gadgeturi lansate în acest an. Pe listă se află tot felul de produse, de la căștile Sony WF-1000XM3 la MacBook Pro 16-inch, Nintendo Switch Lite și iPhone 11 Pro. GadgetReport.ro vă prezintă astăzi patru dintre cele mai relevante gadgeturi din 2019

Sony WF-1000XM3

În 2018, Engadget a ales Jabra Elite 65t drept cele mai bune căști din acel an. Chiar dacă în 2019 au lansat un nou model, chiar mai bun, în acest an cele mai bune căști wireless au fost desemnate Sony WF-1000XM3.
Oferind o autonomie foarte bună, un sunet excelent și o izolare fonică optimă, WF-1000XM3 oferă cel mai bun preț-calitate de pe piață. Cu ultimul update de software, Sony a rezolvat și singura problemă a acestor căști, sunetul onboard.

Căștile le poți cumpăra de AICI, în variantele albe sau negre, la un preț excelent.

MacBook Pro 16-inch

Cel mai nou model din gama MacBook este considerat de Engadget drept cel mai bun notebook din 2019. Jurnaliștii remarcă hardware-ul puternic, cu procesorul Intel de 5Ghz, grafica AMD (Radeon Pro 5300M & 5500M) și tastatura îmbunătățită.
Dincolo de ecranul generos și de hardware-ul puternic, și sunetul este unul foarte bun, furnizat de cele șase difuzoare bine calibrate.
Singurele minusuri sunt legate de absența slotului SD card și greutatea puțin mai mare decât a predecesorului său, modelul de 15 inchi.
Pe ansamblu, însă, MacBook Pro 16 arată și se mișcă impecabil.


Prețul este unul pe măsura calității însă, atunci când vrei cel mai bun notebook de pe piață, este normal să plătești ceva mai mult. Detalii complete despre versiunea disponibilă (Apple MacBook Pro 16″ Touch Bar, procesor Intel® Core™ i7 2.60 GHz, 16GB, 512GB SSD, Radeon Pro 5300M 4GB, Space Grey) aflați de AICI.

Nintendo Switch Lite

Consola de jocuri Nintendo Switch Lite a ajuns oficial în magazine, inclusiv în România, fiind considerate gadgetul de jocuri cu cel mai bun preț-calitate. Noua versiune este mult mai mică, mai ieftină și este disponibilă în mai multe culori, precum gri, galben și turcoaz

Consola este ușoară, de circa 275g, are un ecran tactil capacitiv cu rezoluție LCD de 5,5 inchi care se vede foarte bine, un procesor Nvidia și 32 GB spațiu de stocare. Gadgetul are difuzoare stereo și slot pentru microSD (Compatibil cu microSD, microSDHC și microSDXC carduri de momorie). Consola se încarcă în mai puțin de 3 ore, ceea ce este excelent având în vedere că are o baterie de 3570mAh.

Prețul este redus în acest moment, fiind cel mai mic de la lansare. Află detalii de AICI.

iPhone 11 Pro

La capitolul telefoane, cei de la Engadget au declarat iPhone 11 Pro drept cel mai bun smartphone. Noul model se remarcă prin ecranul mai luminous, prin viteza de operare mai mare și, mai ales, prin camerele excelente. Singura problemă o constituie autonomia destul de scăzută.

iPhone 11 Pro are trei camere, cu senzori de 12 megapixeli: 12 MP f/1.8 wide principala, 12 MP f/2.0 pentru zoom (ambele stabilizate optic) si 12 MP f/2.4 (unghi de 120 grade). Cele trei camere foto lucreaza in tandem, capturand acelasi cadru din trei perspective diferite simultan.

Toate cele trei camere sunt calibrate pentru a realiza imagini similare din punct de vedere al culorilor si expunerii. Apple include si un nou editor video avansat in aplicatia de camera a noilor iPhone 11 Pro si Pro Max.

iPhone 11 Pro vine în patru culori – midnight green, space grey, silver și gold, și are un display îmbunătățit, OLED de 5,8 inch, dotat cu Super Retina XDR.

Dacă vă interesează iPhone 11 Pro, îl puteți cumpăra de AICI, la cel mai bun preț din 2019.

Întreaga listă de gadgeturi propusă de Engadget o puteți vedea pe acest LINK.