Philips 278E8QJAB E-Line. Monitor curbat, cu boxe stereo, bun pentru jocuri şi filme

Data: 3/03/2017 | Autor: .
Philips 278E8QJAB E-Line

Philips 278E8QJAB E-Line

Philips a lansat pe piaţa românească un nou monitor curbat de 27 de inci, excelent pentru jocuri dar şi pentru filme, dacă îi ataşaţi un Chromecast sau un alt gadget de streaming online. Philips 278E8QJAB E-Line este comercializat la un preţ recomandat de 1.259 lei, relatează GadgetReport.ro

Cu o rază de curbură foarte mică, de numai 1800 mm, Philips 278E8QJAB E-Line crește percepția profunzimii și reduce distorsiunile imaginilor. Împreună cu tehnologia Adaptive Sync, acest model oferă o experiență cât mai omogenă de vizionare fără nici o întrerupere, blocare ori întunecări.

Gadgetul beneficiază de o rezoluție Full HD îmbunătățită și noua tehnologie Ultra Wide-Color. Aceasta suportă o gamă mai largă de culori, 130% din spectrul sRGB (104% NTSC), spre deosebire de valoarea tipică a sRGB de 99% (72% NTSC).

Tehnologia Ultra Wide-Color este utilă pentru diverse sarcini: prin intermediul reproducerii exacte, cumpărători on-line, de exemplu, pot vedea exact culoarea produselor pe care le comandă – fie că e vorba de automobile, o bucătărie nouă sau haine. În ceea ce privește video-urile, tehnologia Ultra Wide-Color asigură că ceea ce a fost filmat este exact ceea ce este difuzat pe ecran. Regizorii, monteurii și fotografii pot să se bazeze pe o reproducere fidelă a culorilor în timp ce utilizatorii monitoarelor vor putea vedea exact viziunea regizorului.

Completând performanțele sale de culoare și liniile curbe subțiri, monitorul vine echipat și cu tehnologia VA LED, o tehnologie multi-domeniu de aliniere verticală avansată care oferă un raport de contrast foarte ridicat, pentru imagini suplimentare vii și luminoase. Acest lucru influențează pozitiv performanța ecranului pentru fotografii, filme și aplicații grafice.

Philips 278E8QJAB E-Line

Tehnologia Flicker-Free reglează automat luminozitatea pentru a obține o imagine mai stabilă, în timp ce Philips SmartImage Lite ajustează setările pentru a potrivi conținutul care este afișat, îmbunătățind în mod dinamic contrastul, saturația culorilor și claritatea imaginilor și a clipurilor video – toate acestea în timp real, la simpla apăsare a unui buton. Monitorul este echipat cu DisplayPort pentru transferul de date de mare viteză, precum și cu port HDMI. De asemenea, integrat acesta mai deține și o pereche de difuzoare stereo.