Philips 5OLED873, oficial în magazine. Cum arată televizorul de 15.000 lei

Data: 30/03/2018 | Autor: .

Philips 5OLED873, oficial în magazine. Cum arată televizorul de 15.000 lei

Philips a adus pe piaţa românească cel mai nou televizor OLED de 65’’, modelul 65OLED873. Gadgetul oferă specificaţii cu adevărat spectaculos, însă la un preţ pe măsură, de 14.999 lei, relatează GadgetReport.ro

Noul model de 65’’, Philips 5OLED873, este „fratele mai mare” al premiatului Philips 55POS9002.

Televizorul combină procesorul de imagine P5 și sistemul Ambilight pe trei laturi cu nivelurile de negru pur caracteristice OLED pentru a crea o imagine pe măsura specificaţiilor tehnice.

Combinația dintre luminozitatea de 900 de niți a modelului 873, gama largă de culori garantată de panoul OLED și procesorul de imagine P5 permite modelului să atingă cu ușurință și chiar să depășescă standardele de certificare UHD Premium și standardul exigent Philips HDR Perfect – atât pentru conținut HDR10 cât și HLG.

Calitatea sunetului este impresionantă grație includerii tehnologiei triple ring și DTS HD Premium Sound.

Proporțiile rafinate și utilizarea materialelor premium se extind atât la rama de aluminiu cât și la suportul central sub formă de leagăn, care oferă modelului 873 un aspect de plutire. Șasiul extrem de subțire și dimensiunile foarte reduse ale panoului OLED, încadrate într-o ramă super-îngustă, evidențiază semnele distinctive ale filosofiei de design Philips „lightness visual”.

Modelul 873 rulează sistemul de operare Android TV (versiunea N) certificat de Google, permițând accesul la toate aplicațiile destinate televizoarelor prin Google Play Store.

Televizorul vine însoțit de două telecomenzi. Una dintre ele are tastatură full QWERTY pe partea din spate, lucru care facilitează introducearea de text, iar cealaltă telecomandă are microfon încorporat pentru comenzi vocale.

De asemenea, în urma unui update viitor, modelul OLED 873 va beneficia și de serviciul Google Assistant.

Pe lângă Philips 5OLED873, pe piața autohtonă vor fi disponibile pe parcursul anului 2018 și alte modele Philips din gama OLED, cu diagonala de 65” și de 55”.